اخبار کسب و کار

راهکار های افزایش درصد سلامت باتری ایفون

از مشکلاتی که باتری‌ انواع تلفن‌های همراه مخصوصاً باتری ایفون را تهدید می‌کند زود خالی شدن شارژ آن‌هاست و به دلیل آنکه توان و عمر اکثر باتری‌ها در گذر زمان کاهش می‌یابد، نمی‌توان از رخ دادن چنین اتفاقی به صورت صددرصد جلوگیری کرد. البته با ارائه یک‌سری راه‌کار و انجام دقیق آنها می‌توان به افزایش درصد سلامت باتری تلفن‌های همراه امیدوار بود.

ما در این مقاله قصد داریم در خصوص روش‌هایی صحبت کنیم که با در نظر گرفتن آنها می‌توان عمر و سلامت باتری‌ها را افزایش داد و ترجیحاً در این مقاله در خصوص چگونگی افزایش عمر باتری ایفون صحبت خواهیم کرد. اگر صاحب گوشی با برند ایفون هستید و یک باتری سرحال می‌خواهید تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید.

حذف برنامه‌های پر مصرف

بسیاری از برنامه‌‌ها مصرف شارژ بیش از اندازه‌ای دارند و باید آنها را شناسایی کرد. برای این منظور باید به بخش سیتینگ گوشی خود رفته و بر روی گزینه Battery لمس کنید. در این قسمت لیست اپلیکیشن‌های فعال در گوشی به نمایش در خواهد آمد و میزان مصرف شارژ آنها نیز وجود دارد. حال بررسی کنید و برنامه‌هایی که بیشترین مصرف شارژ را به خود اختصاص داده‌اند را غیرفعال یا حذف کنید.

به کارگیری حالت Low Power Mode

این بخش از گوشی در افزایش عمر باتری ایفون بسیار موثر است. در واقع از این قسمت در مواقعی بکارگیری می‌شود که شارژ گوشی زیر ۲۰ درصد رسیده باشد. با فعال کردن این گزینه بسیاری از فعالیت‌هایی که در پس زمینه گوشی انجام می‌شده است، متوقف شده و رفرش‌های خودکار نیز به حالت دستی تغییر پیدا خواهند کرد.

افزایش سرعت خاموش شدن نمایشگر

دیده شده است که بعد از اتمام فعالیت با گوشی، صفحه نمایش آن برای مدت طولانی روشن می‌ماند. این موضوع در بلند مدت باعث کاهش عمر باتری خواهد شد. لذا توصیه می‌کنیم تنظیمات خاموش شدن صفحه نمایش گوشی را در زمانی که با گوشی کاری ندارید، به زیر ۳۰ ثانیه تنظیم کنید تا با سرعت بیشتری صفحه نمایش گوشی‌تان خاموش شود.

غیرفعال‌سازی قابلیت push

برای اینکه بتوانید مصرف شارژ باتری ایفون را به طرز چشم‌گیری کاهش دهید، توصیه می‌کنیم از حالت Push برای ایمیل‌ یا دیگر برنامه‌ها استفاده نکنید. از آنجایی که اپلیکیشن ایمیل به صورت مدام با سرورهایش در ارتباط است بلافاصله بعد از دریافت ایمیل، نوتیفکشن دریافت ایمیل را برایتان ارسال می‌کند که این عملکرد سبب خالی شدن شارژ گوشی‌تان خواهد شد. برای این منظور بهتر است که از تنطیمات Fetch بهره ببرید. این حالت ارتباط میان اپلیکیشن و ارسال نوتیفکشن را در بازه‌های دلخواه تنظیم شده‌تان میسر خواهد کرد.

کم کردن نور صفحه

یکی از مواردی که در کاهش یا افزایش مصرف باتری گوشی‌ها موثر است، نور صفحه‌ی گوشی موبایل بوده که اگر برای طولانی مدت و در هنگام کار با آن به شدت زیاد باشد، مصرف انرژی و شارژ گوشی را افزایش می‌دهد که این امر می‌تواند به صدمه زدن باتری گوشی منجر شود. برای مدیریت این قسمت از گوشی بهتر است به تنظیمات گوشی رفته و سپس از بخش Accessibility وارد قسمت Display Accommodations شده و گزینه Auto-Brightness را غیرفعال کنید.

غیرفعال‌سازی دیتای موبایل (وای فای)

بسیاری از افرادی که صاحب گوشی ایفون هستند برای اینکه بتوانند در مصرف شارژ گوشی صرفه جویی کنند قابلیت‌هایی نظیر موبایل دیتا یا وای فای را غیرفعال می‌کنند اما بعضی از کاربران بدون توجه به این موضوع سبب افزایش مصرف باتری ایفون شده که این موضوع در طولانی مدت درصد سلامت باتری را به طرز چشم‌گیری کاهش می‌دهد. لذا توصیه می‌کنیم که اگر با این بخش از گوشی ایفون کاری ندارید حتماً آن را غیرفعال کنید.

بکارگیری از حالت Airplane Mode

افزایش درصد سلامت باتری ایفون

استفاده از قابلیت پرواز (آیکون هواپیما) به خوبی در بعضی از مواقع می‌تواند شارژ گوشی را حفظ کند. فرض کنید که در منطقه‌ای قرار دارید که آنتن‌دهی ضعیف است. بهترین کار در این‌گونه مواقع استفاده از حالت Airplane Mode است چرا که تمامی اتصالات را برای یک بازه‌ی مشخص قطع خواهد کرد. نحوه به کارگیری از این حالت نیز بسیار آسان بوده و در دسترس افراد قرار دارد.

خرید باتری ایفون از امداد موبایل

با توجه به مطالب گفته شده و رعایت آنها، باز هم ممکن است باتری گوشی‌های ایفون صدمه ببینند و قابل استفاده نباشند از این رو برای اینکه بتوانید یک باتری ایفون جدید داشته باشید باید آن را از مراکز مجاز درخواست کنید. پیشنهاد ما استفاده از سایت امداد موبایل است که سال‌هاست در این زمینه تجربه دارد. برای چگونگی خرید و یا استعلام قیمت خرید باتری ایفون می‌توانید با راه‌های ارتباطی قرار داده شده با تیم متخصص امداد موبایل emdadmobile.net ارتباط برقرار نمایید.

امید قدرتی

دانشجوی کارشناسی - کامپیوتر نرم افزار - علاقه مند به سئو و تولید محتوا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا