عارف صنعت طراح و تولید کننده دستگاه های صنعتی
شرکت ماشین سازی عارف صنعت با تکیه بر تجربه حاصل از سالیان متمادی حضور در عرصه طراحی و ساخت ماشین آلات خطوط بسته بندی مایعات به ویژه دستگاه های بادکن پت ضمن حفظ جایگاه مطلوب خود در بازار داخل کشور که نتیجه بکار گیری ظرافت های فنی و تکنیکی و نیز خدمات فنی و ضمانت های موثر محصولاتش بوده، مصمم است تا با توجه به داشتن مزیت نسبی در تولید دستگاه های قابل رقابت با محصولات با کیفیت خارجی، حضور در عرصه های فرا مرزی بخصوص بازار های منطقه را چشم انداز توسعه خود قرار داده در همین راستا خطوط تولیدی ساخته شده این مجموعه ماشین سازی علاوه بر شرکت های داخلی در زمینه های تولید محصولات بهداشتی آرایشی، بسته بندی مایعات، نوشیدنی ها و موارد دارویی و شیمیایی به کشور های حاشیه ی خلیج فارس، عراق، افغانستان، پاکستان، قرقیزستان و آذربایجان نیز صادر گردیده است.
شرکت ماشین سازی عارف صنعت با مدیریت علی عشقی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۳ در زمینه طراحی و مشاوره و ساخت ماشین آلات صنعتی و بسته بندی آغاز نمود. این مجموعه سازنده انواع دستگاه های بادکن پت، پرکن مایعات رقیق، غلیظ و اسیدی، پرکن آب معدنی، درب بند و درب گذار، شیرینگ، شیرینگ لیبل و لیبل زن و میکسر می باشد.
هدف ما جلب رضایت و اطمینان شماست ، این هدف بزرگ نشان دهنده ی آن است که ماشین سازی عارف صنعت به مشتریان خود که دوستان ما هستند همواره وفادار خواهد ماند..
عارف صنعت این امکان را برای خریداران این دسته از ماشین آلات بسته بندی فراهم کرده که محصولاتی با ساخت داخل کشور اما با استاندارد های بین المللی را تهیه نمایند. کلیه مراحل طراحی، ساخت، پشتیبانی، نصب و آموزش توسط کارشناسان کاملا حرفه ای این مجموعه انجام می پذیرد.
فهرست مطالب
دستگاه بادکن پت چیست؟
برای معرفی دستگاه بادکن پت ابتدا باید به این موضوع اشاره کرد که بادکن پت شامل دو دستگاه مجزا و یا پیوسته به هم است این دستگاه ها شامل کوره (هیتر) و دستگاه بادکن می باشند که هر کدام یک مرحله از تولید ظروف پت را انجام می دهند. در مرحله ی اول در فرایند تولید بطری ابتدا پریفرم ها توسط کوره یا هیتر با گرم شدن آماده انجام عملیات تغییر شکل با استفاده از دمیدن هوا ی فشرده می شوند. عمل گرم کردن و یا اصطلاح پخته شدن پریفرم در داخل کوره توسط لامپ های مادون قرمز و یا المنت های حرارتی شیشه ای انجام می پذیرد که میتوان ادعا کرد که مهم ترین مرحله برای ساخت بطری مرحله ی پخت پریفرم است که اگر این عملیات به خوبی انجام نپذیرد باقی مراحل کاملا بی نتیجه است.
مرحله دوم بادکردن پریفرم پخته شده توسط دستگاه بادکن است این دستگاه دارای یک قالب است که پریفرم ها آماده شده با استفاده از دمش باد تغییر شکل داده و به شکل قالب مورد نظر که بر روی دستگاه بسته شده در می آید. و این دو مرحله که مکمل یک دیگرند در تمامی دستگاه های در هر مقیاس یا حجم تئلید باید انجام پذیرد.
این دستگاه بادکن پت می تواند به سه مدل دستگاه بادکن اتوماتیک و دستگاه بادکن پت نیمه اتوماتیک و بادکن پت دستی تقسیم بندی شود. انجام توالی در هر مرحله که شامل قراردادن پریفرم پت در دستگاه، حرارت دهی، انتقال به درون قالب، دمیده شدن باد، خنک شدن و خروج از قالب بادی است، می بایست به صورت دقیق انجام شود.
تولید کننده های انواع مواد غذایی، نوشیدنی، دارویی و بهداشتی مشتری خرید بادکن پت هستند. این مراکز در صورتی که تولید بالایی داشته باشند، خرید ظروف پلاستیکی آماده برای آنها مقرون به صرفه نخواهد بود. بنابراین گزینه دوم تهیه دستگاه بادکن پت می باشد. تهیه این دستگاه با توجه به این که در داخل کشور توسط شرکت عارف صنعت تولید می گردد در دراز مدت باعث کاهش هزینه های تولید، بالا بردن سرعت تولید و برگشت سرمایه می گردد ضمن اینکه مجموعه ی عارف صنعت پشتیبانی و خدمات پس از فروش ۱۰ ساله ارائه می دهد.
دستگاه بادکن ها را می بایست متناسب با نوع، جنس و میزان تولید در روز تهیه کرد. به همین جهت قیمت بادکن ها متناسب با این عوامل ممکن است کم یا زیاد شود. پیشنهاد می کنیم حتما قبل از خرید از مشاوره تخصصی کارشناسان ما در عارف صنعت بهره مند شوید. همچنین پیش از خرید می توانید از خط تولید و کارخانه عارف صنعت بازدید نمایید و از آموزش های رایگان این دستگاه ها بهره مند شوید.
قیمت دستگاه بادکن PET تولید بطری پلاستیکی
قیمت دستگاه های بادکن پت بسته به نوع دستگاه و ظرفیت آن متغیر می باشد. ابتدا باید نوع و مدل بادکن بطری مورد نیاز هر مشتری مشخص شود سپس با توجه به نوع دستگاه قیمت مشخص می گردد. پیش از خرید بادکن پت باید نوع ظرف یا بطری مورد نیاز، حجم آن و اندازه دهانه بطری مشخص شود.
برای مثال اگر بطری پت مورد نظر شما با حجم بین ۱۰۰ سی سی تا ۲٫۵ لیتر باشد دستگاه بادکن پت دستی دو کویت مناسب است این دستگاه ظرفیت تولید ۸۰۰ بطری را دارد. اما اگر ظروف درخواستی ۳ تا ۶ لیتر باشد از بادکن دستی تک کویته می توان استفاده کرد. در تعیین قیمت دستگاه بادکن پلاستیک هر چه سایز بطری بزرگتر شود، دستگاه بادکن بزرگتر شده و در نتیجه قیمت آن گرانتر می شود.
انواع دستگاه های بادکن پت
دستگاه های بادکن پت به سه دسته کلی به اتوماتیک و نیمه اتوماتیک و دستی ساخته می شوند. قیمت دستگاه بادکن دستی و نیمه اتوماتیک ارزان تر است اما نیاز به اپراتور دارد. در ادامه هر یک از این دستگاه ها را بطور کامل معرفی می کنیم.
بادکن نیمه اتوماتیک
دو نوع بادکن پت نیمه اتوماتیک بطری وجود دارد. به دستگاه های نیمه اتوماتیک، دستگاه دستی نیز گفته می شود. در این نوع از دستگاه های بادکن نیمه اتوماتیک ابتدا پریفورم ها توسط اپراتور وارد مخزن دستگاه کوره می شوند، پریفرم ها توسط سورتر به کوره منتقل می گردند. پس از گرم شدن، پریفرم ها به صورت اتوماتیک توسط ریل تعبیه شده از کوره خارج می شوند. سپس اپراتور پریفورم ها را به قسمت بادکن منتقل می کند تا عملیات دمش باد و ساخت بطری انجام پذیرد.
بادکن اتوماتیک
نحوه عملکرد دستگاه بادکن پت اتوماتیک به این صورت است که پریفورم ها از قسمت ورودی وارد دستگاه می شوند. این پریفورم ها در مرحله بعد تحت لامپ های مادون قرمز گرم می شوند. سپس به صورت اتوماتیک به بخش بادکن منتقل می شوند. دستگاه فقط به یک اپراتور نیاز دارد، سرعت تولید بطری و ظروف در این دستگاه افزایش می یابد. قیمت بادکن پت اتوماتیک نسبت به نمونه های نیمه اتوماتیک بالاتر است. اما با توجه به بالا رفتن سرعت تولید و نیاز به نیروی انسانی خرید دستگاه پت بادکن اتوماتیک مقرون به صرفه است.
دستگاه بادکن پت دستی
در دستگاه بادکن پت برخلاف نوع اتوماتیک پریفرم گذاری در کوره و انتقال پرفرم از کوره به بادکن توسط اپراتور انجام میگیرد.همیشه به یک اپراتورمشخص نیاز دارد و انجام بعضی امور مربوط به بیش از یک اپراتور نیاز دارد. امروزه حرارت دادن پریفرم توسط لامپ مادون قرمز انجام می گیرد.
پرکن مایعات
دستگاه پرکن مایعات دستگاهی است مناسب برای پر کردن حجم یا وزن مشخصی از مایعات با حالات، چگالی و ویسکوزیته متفاوت. انتخاب دستگاه پرکن مایعات امری پیچیده است، از این رو توصیه می شود که برای انتخاب درست دستگاه متناسب با محصول خود، حتما با مشاورین مجموعه ی عارف صنعت در این امر مشورت نمایید. هر نوع از دستگاه پرکن مایعات مخصوص برای یک نوع محصول خاص می باشد به همین خاطر هنگام خریداری دستگاه حتما دقت نمایید.
دستگاه پرکن مایعات در چند غالب که بسته به نوع ماده و یا غلظت آن طبقه بندی می شوند که این امر در مکانیسم های پرکردن آنها و یا متریالی که برای آن دستگاه استفاده می شود تاثیر دارد. مکانیسم های پر کردن در دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک به سه دسته پمپی ، سیلندر پیستونی و ثقلی تقسیم می شوند که کاربرد هر یک متفاوت است.
سیستم ثقل دستگاه پرکن مایعات رقیق برای مواد رقیق همچون آب، دوغ، انواع عرقیجات، تینر، الکل و از این دست مایعات کاربرد دارد .سیلندر پیستون و پمپ را هم در مواد رقیق و هم در مواد غلیظ می توان استفاده نمود. اما دستگاه سیلندر پیستون به دلیل دقت بالای پرکردن و خطای پایین از محبوبیت بیشتری برخوردار است که البته این امر در قیمت تمام شده دستگاه تاثیر خواهد داشت .
تعداد تولید با دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک از اهمیت به سزایی برخوردار است که این مهم را می توان با تعداد نازل های تعبیه شده روی دستگاه هدایت نمود. نوار نقاله برای انتقال ظروف با هر شکل، اندازه، پرکردن همزمان ۱ الی ۱۲ ظرف، درب گذاری و درب بندی در دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک توسط سنسوررهای تعبیه شده صورت می گیرد که از عمده بخش های مهم تشکیل دهنده این دستگاه پرکن به شمار می رود.
دستگاههای پرکن مایعات با مکانیزم پمپی
در این دستگاهها از یک پمپ برای انتقال مایع به نازل و از طریق نازل به داخل ظرف یا پاکت استفاده میشود و بهترین کاربرد آن برای سیالات با وزن بالا است. در حقیقت زمانی که سیال یا مایع از مخزن اولیه خود خارج میشوند، تحت تأثیر پمپاژ جریان هوا قرار می گیرد که فشار کافی برای انتقال مایع مورد نظر به وجود می آورد. در نهایت این فشار هوا باعث انتقال مایع به ظرف مخصوص می شود. این روش برای مایعات با گرانروی پایین مانند دوغ و عرقیات مناسب نیست، زیرا فشار هوا باعث پاشیده شدن این مایعات شده و حجم بالایی از آن را هدر میدهد. اما در مورد گریس سرد انتخاب خوبی است.
دستگاه پرکن مایعات با مکانیزم ثقل
این دستگاهها شباهت زیادی به دستگاههای پرکن دستی دارند، با این تفاوت که در کار آنها هیچگونه دخالت انسانی وجود ندارد. عامل اصلی انتقال مایعات به ظروف در این دستگاه ها، وزن خود سیال است. روال کار دستگاه به این شکل است که ابتدا یک مخزن بزرگ در ابتدای خط تولید قرار داده می شود و با مایع مورد نظر پر می شود. با حرکت خط تولید، خروجی مخزن هم باز می شود و در نهایت مایع مورد نظر به داخل ظروف ریخته می شود. این روش برای عرقیات، نوشیدنیهایی مانند دوغ و شویندهها مناسب است و به عنوان ارزانترین دستگاه پرکن مایعات شناخته میشود.