اخبار کسب و کاراطلاعات عمومی

خرید انواع پروفیل‌ فولادی با بهترین قیمت

پروفیل‌ فولادی محصولاتی هستند که از فولاد ساخته‌شده‌اند و با روش نورد، کشش یا فشار دادن شکل‌گرفته است. این محصولات در تمام طول خود سطح مقطع یکسانی دارند.

پروفیل‌های فولادی که اغلب در تقویت بتن یا سازه‌های ساختمانی استفاده می‌شوند، به افزایش استحکام پروژه‌هایی که در آن‌ها استفاده می‌شوند کمک می‌کند. در ادامه این مطلب به معرفی انواع پروفیل‌ من جمله  ناودانی پرداخته، آنها را مورد بررسی قرار خواهیم داد و در نهایت جایی را به شما معرفی می کنیم که انواع پروفیل را با قیمت مناسب بتوانید تهیه کنید.

نوع پروفیل‌ها

۱٫    پروفیل ساختمانی

پروفیل ساختمانی شامل پروفیل نورد گرم، پروفیل نورد سرد و پروفیل مرکب می‌شود. به این ترتیب، پروفیل نورد گرم، از نورد گرم شمش فولادی ساخته می‌شود و به شکل قوطی است.

اما پروفیل نورد سرد از شکل دادن ورق‌های فولادی از طریق خم کردن و پرس شدن ایجاد می‌شود و ناودانی شکل است. این پروفیل‌ها تنها برای کارهای سبک ساختمانی مانند ناودانی‌ها، تیرهای تکیه‌گاهی، سقف کاذب و از این قبیل کارهای سبک مناسب هستند.

پروفیل‌ مرکب، نیز به پروفیلی گفته می‌شود که از اتصال چند پروفیل گرم و سرد ایجادشده باشد. شکل و ابعاد پروفیل‌های ساختمانی نیز در دو نوع باز و بسته عرضه می‌شود. پروفیل لوله و قوطی، درب و پنجره ساختمانی، پروفیل درب‌های کرکره برقی و پروفیل یو پی‌وی‌سی به دلیل بسته بودن شکل ظاهری به پروفیل بسته معروف هستند. تیرآهن، تسمه، میلگرد، ناودانی، نبشی و چهار پهلو نیز به دلیل شکل ظاهری‌شان از جمله پروفیل‌های باز هستند.

۲٫    پروفیل کامپوزیتی

امروزه پروفیل‌های کامپوزیتی به میزان زیادی در صنعت ساختمان‌سازی به‌ویژه ساختمان‌سازی در شرایط آب و هوایی مرطوب که احتمال خوردگی در آن بسیار بالا است، رواج زیادی داشته است. از این پروفیل‌ها معمولا برای جلوگیری از خوردگی، افزایش عمر سازه و مقاومت در برابر زلزله استفاده می‌شود. یکی از مزایای بزرگ استفاده از پروفیل کامپوزیتی، سبک‌تر شدن وزن بنا می‌باشد.

۳٫    پروفیل آلومینیومی

پروفیل آلومینیومی در دو قالب ساختمانی و صنعتی تولید می‌شود. از این پروفیل در ساختمان‌سازی به‌عنوان در پنجره و غیره استفاده می‌شود. در سایر صنایع نیز از پروفیل آلومینیومی به‌عنوان قطعات مختلف صنعتی استفاده می‌شود. توجه داشته باشید که پروفیل آلومینیومی با آهنی که در درب و پنجره به کار می‌رود متفاوت است. درب و پنجره‌ها انرژی زیادی را هدر می‌دهند درحالی‌که پروفیل‌های آلومینیومی در بهینه‌سازی مصرف انرژی نقش دارد. پروفیل‌های آلومینیومی به سه دسته تقسیم می‌شوند:

پروفیل‌های آلومینیومی ساختمانی

این پروفیل‌ها وزن خالص پایین، خمش بالا و سفتی پیچشی مناسبی را ارائه می‌دهند که می‌توان قاب‌های پنل خورشیدی و ساختارها در سازه‌ها را نام برد.

پروفیل‌های آلومینیومی معماری

پروفیل‌های آلومینیومی معماری

این نوع، برای کاربردهایی که سطح ظاهری دارای اهمیت است به‌کاربرده می‌شود. از پروفیل‌های آلومینیومی معماری برای ساخت چارچوب پنجره‌ها و درها استفاده می‌شود.

پروفیل‌های آلومینیومی صنعتی

در صنایع برای مواردی که سختی یا کیفیت سطح آن‌ها چندان مهم نیست، به کار می‌روند اما ترکیبی از این دو ویژگی به همراه دیگر ویژگی‌های مواد مانند رسانایی، طیف وسیعی از کاربردها را در صنعت برای این امر فراهم می‌کند.

۱٫    پروفیل گالوانیزه

پروفیل گالوانیزه برای مقاوم‌سازی درب و پنجره‌‌های یو پی‌وی‌سی کاربرد دارد. از مزایای استفاده از پروفیل‌های گالوانیزه می‌توان به افزایش مقاومت و استحکام در برابر فشارهای جوی در ارتفاعات بالا اشاره کرد.

ضخامت پروفیل‌های گالوانیزه معمولا از یک میلی‌متر شروع می‌شود و برحسب استفاده تا دو میلی‌متر نیز افزایش پیدا می‌کند. نکته قابل‌توجه این است که هرچه سطح پنجره بزرگ‌تر باشد، فشار وارده به پنجره نیز بیشتر می‌شود و به‌مراتب ضخامت پروفیل‌‌های گالوانیزه نیز باید افزایش یابد.

برای استعلام قیمت و خرید پروفیل گالوانیزه به وبسایت آهن اسپات مراجعه کنید.

مزایا و معایب استفاده از پروفیل‌ها

پروفیل‌های فولادی استحکام یک سازه را تا حد زیادی افزایش می‌دهند، اما آیا آن چیزی است که پروژه شما نیاز دارد؟ محصولات فولادی بادوام‌تر و سبک‌تر از چوب یا بتن هستند، اما درصورتی‌که محصول تولیدشده کیفیت نداشته باشد؛ می‌توانند مستعد خوردگی یا تخریب شوند.

پروفیل‌های فولادی به‌طورکلی در برابر رطوبت، آتش‌وآب و هوا مقاوم هستند و نیازی به درمان آفات یا حشرات از هر نوع ندارند. اما مناطق خاصی که در آن هوا یا آب دریا درگیر است، بهتر است از مقاطعی استفاده شود که ضدزنگ هستند.

یکی بهترین دلایل برای استفاده از پروفیل‌های فولادی این است که محصولات مقرون‌به‌صرفه، پایدار و بادوامی هستند که به درستی طراحی و تولیدشده‌اند و در صورت نیاز سریع و آسان ساخته می‌شوند. پروفیل‌های فولادی در بسیاری از صنایع مانند بخش‌های صنعتی و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرند و در حالی که تقویت بتن یک کاربرد برتر است، اغلب در هنگام ایجاد ساختمان‌های باز بزرگ مانند سوله‌های ذخیره‌سازی و فضاهای کارخانه استفاده می‌شود.

خرید انواع پروفیل از آهن اسپات

آهن اسپات مجموعه‌ای است که با هدف انجام کلیه اطلاع‌رسانی‌های لازم در صنعت آهن و فولاد ایران، فعالیت می‌کند.

فعالیت مجموعه آهن اسپات شامل خرید و فروش و انتشار لحظه ای قیمت محصولات فولادی از جمله انواع پروفیل‌، تیرآهن‌، لوله‌ها، میلگردها، ناودانی‌ها، نبشی‌ها و ورق‌ها است.

چنانچه قصد خرید یا کسب اطلاعات از هر کدام از این آهن آلات را داشته باشید، می‌توانید به راحتی به وب سایت آهن اسپات مراجعه کرده و علاوه بر کسب اطلاعات موردنیاز از مقالات مربوطه، قیمت‌های لحظه‌ای مربوط به کارخانه‌های مختلف را ببینید.

به این ترتیب با خرید مستقیم از کارخانه می‌توانید کالاها را با مناسب‌ترین قیمت تهیه کنید؛ بدون اینکه هزینه بسیاری را روانه جیب دلالان کرده باشید. علاوه بر این، آهن اسپات با تضمین قیمت و کیفیت انواع فولاد و آهن آلات ساختمانی و صنعتی، فرصت ایده‌آلی را برای خرید آهن من جمله انواع میلگرد و سایر محصولات بازار آهن فراهم کرده تا افرادی که قصد سرمایه‌گذاری در این بازار پرسود را دارند نیز به راحتی و با اطمینان کامل به فعالیت خود در این حوزه ادامه دهند.

امید قدرتی

دانشجوی کارشناسی - کامپیوتر نرم افزار - علاقه مند به سئو و تولید محتوا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا