اخبار کسب و کار

میزان سرمایه مورد نیاز برای پرورش زالو چه قدر است؟ + بررسی درآمد آن

در هر گوشه از این جهان پر از شگفتی که نگاه بیندازید، با پدیده عجیب و خارق العاده تازه‌ای آشنا می‌ شوید.  پدیده‌ای همبسته با ما به عنوان گونه انسان ، که می ‌تواند برایمان مفید و موثر واقع شود. پرورش زالو نیز یکی از این شگفتی هاست، که علاوه بر این موضوع، سود حاصل از این کار نیز شگفت انگیز است.

چه کسی در نگاه اول فکر می‌ کند کرم نفرت انگیز و چندش آوری! چون زالو تا این حد خواص درمانی داشته باشد؟ و سبب شود پرورش زالو، به روش درمانی پولساز و پردرآمد تبدیل شود؟

زالو ، کرمی از گروه کرم ‌های حلقوی با بدنی لزج و حلقه ‌ای مانند است که از طریق دو حلقه مکنده دهانی و سه فک (که هر فک ۱۰۰ دندان ریز دارد!) از خون مهره‌ داران و همولنف بی‌ مهرگان تغذیه می‌کند.

سازوکار این کرم به ۷ حلقه مکنده مورب دیگر نیز مرتبط می‌شود که در سمت دیگری از بدن باعث تکیه کردن و ثابت ماندن کرم روی بدن جانور می‌ شود. وقتی این جانور از خون و همولنف دیگر موجودات بمکد، با افزایش خونرسانی می‌تواند مسدودیت‌های وریدی را برطرف کند؛ که این در صورت استفاده هدفمند از زالو می‌تواند فوق العاده مفید واقع شود.

امروز در بسیاری کشورهای توسعه یافته جهان از جمله چین، هند، آمریکا، انگلستان و روسیه، زالودرمانی و پرورش کرم زالو به عنوان یک تکنیک درمانی مورد اعتماد و کارآمد در کلینیک‌ها انجام می‌شود. سالانه صنعت پرورش و درمان از طریق زالو از پر سودترین حوزه‌های درمانی انگلستان و روسیه است.

اما آیا این روش درمانی در ایران نیز محبوب و مورد قبول پزشکی و درمانی است؟ پرورش زالو نیازمند چه مقدار سرمایه اولیه می‌باشد؟ درآمد پرورش زالو نسبت هزینه‌های آن به صرفه است؟

با سپید خوشه نقش جهان همراه باشید تا به این سوالات مهم و اساسی پاسخ، و سرمایه و درآمد پرورش کرم زالو را مورد بررسی قرار دهیم.

بازار پرورش زالو در ایران چگونه است؟

یکی از مهم ترین دلایل برای شروع و راه اندازی یک کسب و کار ، آن هم کسب و کار حساس و پر چالشی چون پرورش کرم زالو ، تقاضا و میزان محبوبیت و مقبولیت محصول در بازار است.

وقتی قرار باشد بخش قابل توجهی از سرمایه خود را برای کاری بگذارید، باید ببینید در کشور و منطقه شما این محصول چقدر خواهان دارد؟ و حداقل درآمد پرورش زالو در منزل چقدر خواهد بود؟ خوشبختانه کاربرد درمانی زالو در طب سنتی و کهن ایران شناخته شده و جا افتاده است.

سرزمین آریایی که خاستگاه طبیبان و حکیمان بسیاری بوده ، همواره در فنون و راهکارهای درمان طبیعی پیشرو است. بیش از ۱۵۰۰ سال پیش از میلاد ابتدا در مصر، ایران و روم خواص درمانی زالو کشف و مورد بررسی قرار گرفت.

در علم طب سنتی و کهن نیز خواص درمانی زالو و تاثیر آن بر سلامت، توسط حکیمان بزرگی چون ابوعلی سینا، جرجانی، زکریای رازی و بسیاری دیگر از بزرگان تایید شده است.

سرمایه مورد نیاز برای پرورش زالو

پرورش زالو را از کجا شروع کنیم؟

حال که صحبت از اقدامات پیش از پرورش کرم زالو است، لازم است بدانید که پیش از شروع کار باید با طی کردن مراحل اداری ، مجوز قانونی خود را از مراکز مربوطه دریافت کنید.

در این مورد نیاز است به کلینیک دامپزشکی، شیلات و نظام مهندسی استان مراجعه نمایید. نظام مهندسی و جهاد کشاورزی دو ارگان مهم دولتی هستند که باید مجوز پرورش کرم زالو را از ایشان اتخاذ کنید.

تایید کاربرد درمانی زالو در طب سنتی و اسلامی و سازمان غذا و دارو

حکیم جرجانی در کتاب ذخیره سوم خوارزمشاهی این روش درمانی را تایید نموده و به تاثیر آن در برطرف کردن بیماری‌های پوستی اشاره دارد. همچنین شیخ الرئیس ابن سینا، شرایط پرورش کرم زالو را به میزان تاثیرگذاری درمانی آن وابسته می‌داند و تاکید می‌کند که برای بهره بردن از خواص درمانی زالو باید از زالوهای نمو یافته در آب‌های پاک و خزه‌دار استفاده کرد؛ و نه آب‌های سیاه و زالوهای لاجوردی.

این حقایق طبی کهن ، در کنار اطلاعات تازه منتشر شده از سازمان غذا و دارو FDA و مجلات معتبر سلامت در جهان سبب شده‌اند بسیاری از مردم برای درمان مشکلات و بیماری‌های پوستی، قلبی و عروقی، آپوپتوز وغلظت خون، سینوزیت، واریس، ناهنجاری‌های عصبی و حرکتی و… به زالو درمانی روی بیاورند.

این محبوبیت و مقبولیت ابزار درمانی زالو، تا حدی بوده که امروز سود و درآمد پرورش زالو کشور تایلند را معادل درآمد نفتی کشور ما می‌دانند! بنابراین درآمد این کسب و کار خانگی به شرط فراهم کردن شرایط و دارا بودن سرمایه کافی واقعا قابل قبول است.

سرمایه‌های لازم و انواع روش‌ های پرورش زالو

در وضعیت اقتصادی حال حاضر، داشتن یک کسب و کار پردرآمد و زودبازده اهمیت و ارزش بالایی دارد. خوشبختانه سرمایه پرورش زالو آنچنان که بسیاری افراد فکر می‌کنند زیاد نیست و این روش با حداقل‌ ها می‌ تواند شما را به بازده مناسب برساند. البته برای این کار نمی‌توان سرمایه و هزینه دقیقی اعلام نمود. چراکه سرمایه پرورش زالو به پارامترهای مختلفی بستگی دارد.

مهم ترین پارامتر این است که شرایط و علاقه‌تان چیست و چه روش پرورشی را قصد دارید به کار بگیرید؟

روش‌ های مختلف پرورش و نگهداری از زالو در وان، آکواریوم، استخر گلی، استخر برزنتی، استخر سیمانی، مخازن آب یا پلی تانک، آبگیرهای طبیعی، گونی‌های از جنس پارچه و گالن‌ های شیشه‌ ای از جمله طرق پرورش و نگهداری از زالو هستند که با توجه به شرایط، سرمایه و انتظارات و اهداف افراد به کار گرفته می‌ شوند.

اینکه آیا زمین و فضایی برای نگهداری زانوها دارید یا نه؟ قصد خرید و پرورش چه مقدار زالو را دارید؟ و در چه محیطی می‌خواهید اقدام به پرورش کرم زالو نمایید؟ همه در انتخاب روش مناسب پرورش کرم درمانی موثر هستند که در سپید خوشه به آن‌ها می‌پردازیم.

مهمترین سرمایه پرورش زالو دانش شماست!

البته لازم است بدانید که مهم ترین سرمایه پرورش زالو به خصوص برای بار اول، علم و اطلاعات کافی از شرایط مورد نیاز برای رشد و نمو کرم است. در هر حال شما با موجودی زنده و حساس سروکار دارید و کوچک ترین غفلتی سبب می‌ شود کرم‌ ها را از دست بدهید. بنابراین پیش از هر اقدام بهتر است اطلاعات خود را بالا ببرید و از افراد باتجربه در این زمینه مشورت بگیرید.

هزینه‌های پرورش زالو شامل چه مواردی است؟

هزینه و سرمایه پرورش زالو شامل موارد متعددی می‌ شود که با توجه به روش شما برای پرورش متفاوت خواهد بود. هزینه فضای نگهداری زالوها ، تجهیزات و دستگاه‌های لازم برای فراهم کردن شرایط رشد و نمو زالو ، سوخت و انرژی لازم برای تنظیم نور و دمای بهینه رشد کرم‌ ها، پیشگیری و درمان زال وها در صورت بیماری ، نیروی انسانی برای رسیدگی و انجام کارها و… از جمله هزینه‌های پرورش کرم زالو هستند.

اگر زمین خالی یا اتاقک، انباری، زیرزمینی و..‌ داشته باشید، نیاز به هزینه جدا برای خرید یا اجاره فضای رشد کرم‌ها نیست و به سادگی می‌ توانید از درآمد پرورش زالو در منزل بهره‌ مند شوید.

اگرنه، باید هزینه قابل توجهی را نیز به این منظور بپردازید. از سوی دیگر با توجه به روش پرورش خود، نیاز به آکواریم، وان، مخزن پلی تانک یا استخر دارید که هر یک تجهیزات خاصی را می‌طلبند.

خوشبختانه در پرورش کرم زالو، تعذیه جانور هزینه زیادی بر دوش شما نمی‌گذارد؛ چراکه زالوها جانورانی خون‌آشام و بدون سیستم گوارشی معده هستند و غذای کمی نیاز دارند.

شرایط لازم برای رشد زالو

شاید تا اینجای این نوشته از سپید خوشه با کسب اطلاعات در مورد هزینه‌های پرورش کرم زالو، از شروع این اقدام ترسیده باشید! اما باید بدانید که حقیقتا درآمد پرورش زالو در خانه خیلی بیشتر از هزینه‌ های آن است. تنها لازم است شرایط لازم برای رشد زالوهای را فراهم کنید تا با گذشت چند ماه به درآمد بالایی دست یابید.

محیط مناسب و برخورداری از نور کافی، اکسیژن لازم، املاح و مواد معدنی مورد نیاز کرم که با تجهیزات مخصوص فراهم می‌شود.

تغذیه پاک و مناسب که با تهیه خون استریل می‌توانید آن را اختیار زالوها قرار دهید. هشدار مهم! برای کاهش هزینه تغذیه زالوها از خون کشتارگاهی استفاده نکنید. این خون، زالوها را بیمار می‌کند و هزینه و ضرر و زیان فراوانی برایتان خواهد داشت!

درآمد پرورش زالو در منزل و سوالات مهم پیرامون آن

به طور کلی پرورش موجودات زنده درمانی از سرمایه گذاری‌ های مطمئن و پربازده است. چراکه محصولات حاصل از آن ارزش بالایی دارند‌. به خصوص در مورد جانور درمانی شناخته شده و کم هزینه‌ای مثل زالو که به فضای کم، تغذیه اندک و رسیدگی حداقلی نیازمند است، این درآمد بیشتر هم می‌شود.

یکی از سوالات پر تکرار و مهم درباره درآمد پرورش زالو در منزل این است که پس از گذشت چه زمانی این کسب و کار به ثمر می‌نشیند؟

از لحاظ علمی و طبیعت زندگی زالوها، این کرم‌ها در یک دوره ۸ تا ۹ ماهه از لاروهای نابالغ به زالوهای طبی با سایز مناسب تبدیل می‌شوند و شما هم پس از ۸ تا ۹ ماه می‌توانید به درآمد مناسب و قابل قبولی دست یابید. مقدار این درآمد وابسته به سرمایه و وسعت پرورش شما است.

به عنوان مثال در سال ۱۴۰۱ با سرمایه ۱۰۰ میلیون و یک محیط ۲۰ متری، می‌توانید با گذشت ۸ ماه، درآمدی بین ۳.۵ تا ۸، ۹ میلیون تومان را تجربه کنید‌. این درآمد با توجه به هزینه‌های مناسب و به صرفه زالو و نیاز به رسیدگی کم (یک ساعت در روز) قابل قبول است.

سخن پایانی سپید خوشه

شرکت مهندسی کشاورزی سپید خوشه اولین و بزرگترین آموزشگاه معتبر در زمینه برگزاری دوره‌ های آموزشی کشاورزی و پرورش زالو ، تاکنون مفتخر به همراهی هزاران داوطلب در سراسر ایران عزیز بوده است.

اگر قصد راه اندازی کسب و کار مرتبط با کشاورزی و پرورش زالو را دارید، برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید از آموزش‌های کامل و مفید و آیتم مشاوره‌ مجموعه کمک بگیرید تا بهترین و سریع‌ترین بازدهی را داشته باشید.

AmiR

دانشجوی رشته کامپیوتر - نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا