نگهدارنده طبقه چیست؟
با نگاهی به محیط پیرامون خود متوجه میشویم که ابزار یراق چه نقش مهمی در زندگی ما دارند. هر کدام از یراق آلات نیز دارای کاربردی مخصوص به خود است. در بین تمام ابزار یراقهای موجود نگهدارنده طبقه از کاربردیترین انواع به حساب میآید. به دلیل کاربرد زیاد، پایههای نگهدارنده در سایزها و مدلهای مختلفی طراحی و تولید میشود. به این ترتیب به راحتی میتوانید مناسبترین پایهی نگهدارنده را برای طبقه مورد نظر خود انتخاب کنید. در این مطلب از گروه صنعتی سارال شیمی این ابزار یراقهای مفید و کاربردی را به شما معرفی خواهیم کرد.
پیشنهادخرید : بهترین قیمت برای چسب سیلیکون از شرکت سارال شیمی
منظور از نگهدارنده طبقه چیست؟
این ابزار یراق کاربردی که گونیا نیز نامیده میشود از اتصالات اصلی و مهم در دکوراسیون داخلی به حساب میآید. این پایهها علاوه بر اینکه موجب استحکام شلفها میشوند در زیبایی هر چه بیشتر آنها نیز نقش دارند. این پایهها باید متناسب با وزن طبقه و شلف و اجسام روی آن انتخاب شوند. هرچه وزن طبقه و اجسام روی آن بیشتر باشد باید از پایههای نگهدارندهی مستحکمتری استفاده کرد. این پایهها به سادگی قابل نصب و استفاده هستند. همچنین در سایزها و ابعاد و جنسهای مختلفی تولید میشوند تا برای هر نوع طبقهای قابل استفاده باشند.
استفاده از پایههای نگهدارنده در طبقات چه مزایایی دارد؟
علاوه بر نصب و استفادهی ساده استفاده از این پایهها مزایای زیاد دیگری نیز دارد. این مزیتها عبارتند از:
⦁ استحکام شلف به کمک نگهدارنده طبقه بسیار بیشتر میشود و دیگر از بابت افتادن آنها نگرانی وجود ندارد.
⦁ زیبایی طبقه و شلف با وجود پایهی نگهدارنده بیشتر میشود. زیرا تنوع مدل و رنگ بسیار یادی در این نوع از یراق آلات وجود دارد.
⦁ تنوع مدل و رنگ در این نگهدارندهها حق انتخاب زیادی برای شما ایجاد میکند.
⦁ امکان ثابت نگهداشتن طبقات به کمک این یراق آلات وجود دارد.
⦁ از نگهدارندههای مخصوص طبقات برای نصب سایر وسایل نیز میتوان استفاده کرد.
⦁ امکان استفاده از چندین شلف به صورت طبقهای با کمک این نگهدارندهها وجود دارد.
میباشد. به دلیل این مزیتها استفاده از گونیا و نگهدارنده برای تثبیت طبقات رواج زیادی دارد.
پیشنهاد خرید : خرید چسب آکواریوم از کارخانه سارال
https://saralchemical.com/product/aquarium-glue/
معرفی انواع مختلف نگهدارنده طبقه:
گفتیم که با توجه به محل استفاده از نگهدارندههای طبقات باید از نوع مناسب آن استفاده شود. در غیر این صورت نتیجه کار مستحکم و مطلوب نخواهد بود. در این بخش با تعدادی از پرکاربردترین انواع این نگهدارندهها آشنا میشویم.
۱- بست اتاژور:
بستهای اتاژور برای طبقات شیشهای مورد استفاده قرار میگیرد. به کمک این بستها از استحکام طبقات داخل بوفهها و قفسههای شیشهای مطمئن خواهید شد.
۲- گونیا تاشو:
گونیاهای تاشو نوعی از یراقهای اتصالی به شمار میروند که بیشتر در فضاهای کوچک کاربرد دارند. این یراقها به دیوار وصل شده و طبقه یا صفحهی مورد نظر روی آن قرار داده میشود. از ویژگیهای اصلی این نوع نگهدارنده امکان باز و بسته شدن آن است.
۳- نگهدارندههای دیواری:
نوع بعدی که از نگهدارنده طبقه مدل دیواری آن میباشد.به کمک این نوع شما قادر هستید تا بخشی از دیوار را تبدیل به قفسه کنید. این مدل در دکوراسیون داخلی و برای ساخت قفسههای ام دی اف کاربرد زیادی دارد. نوع دیواری نگهدارندههای مخصوص طبقات از تنوع مدل زیادی برخوردار است. اما شاخصهی مشترک بین همه آنها استحکام بالا و قابلیت تحمل وزن زیاد است.
پایههای نگهدارنده طبقات چه کاربردهایی دارند؟
بعد از آشنا شدن با انواع مختلف این پایهها با کاربردهای مختلف آنها آشنا میشویم. این کاربردها اعم از موارد زیر میباشد:
۱- استفاده از نگهدارندههای طبقات در آشپزخانه:
استحکام بیشتر شلفهایی که با نگهدارنده نصب میشوند دلیل اصلی استفاده از این یراق آلات در آشپزخانه است. زیرا اغلب ظروف و لوازم آشپزخانه وزن نسبتا زیادی دارند. همچنین زیبایی و دکوراسیون داخلی آشپزخانه نیز تناسب و جلوهی بهتری پیدا میکند.
۲- استفاده از نگهدارندههای طبقات در سرویسهای بهداشتی:
سرویسهای بهداشتی نیز از جمله مکانهایی است نیاز به قفسههایی دارد تا لوازم بهداشتی درآن قرار داده شوند. شلفهای نصب شده در زیر آینهی سرویس بهداشتی اغلب شیشهای هستند و با نگهدارنده طبقه بسیار زیباتر خواهند بود.
۳- استفاده از نگهدارندههای طبقات در سالن پذیرایی:
علاوه بر اینکه استفاده از قفسه موجب زیبایی بصری در پذیرایی میشود میتواند بسیار کاربردی هم باشد. بسیاری از لوازم تزئینی و حتی کتاب را میتوان در این شلفهای سالن پذیرایی قرار داد. پایههای نگهدارنده خیال ما را از استحکام کافی اتصال شلف راحت میکند.
۴- استفاده از نگهدارندههای طبقات در محیطهای کاری:
یکی دیگز ار مکانهایی که به قفسه و طبقه نیاز دارد محل کار است. قطعا لوازم و وسائل زیادی در محل کار هستند که لازم است در طبقهها مرتب شوند. در این موارد نیز استفاده از پایه و نگهدارنده برای طبقات بسیار کارآمد و سودمند میباشد.
علاوه بر موارد گفته در
⦁ اتاق خواب
⦁ اتاق مطالعه
⦁ حمام و راهروها
⦁ زاویهها و فضاهای پرت
نیز میتوان از این یراق آلات نگهدارندهی قفسهها و طبقات استفاده نمود.
آموزش نصب شلفها به کمک پایه نگهدارنده طبقه:
ابتدا باید محل مناسب برای نصب طبقه و شلف مورد نظر خود را پیدا کنید. بهتر است جایی را برای نصب طبقه انتخاب کنید که از دربها فاصله داشته باشد. در غیر این صورت امکان برخورد درب و پنجره به شلف هنگام باز و بسته شدن وجود دارد. سپس باید محل دقیق پیچهای نگهدارندهی طبقات را مشخص کرده و علامت گذاری کنید. تراز بودن سوراخها در نصب درست طبقه و شلف نقش مهمی دارد. به کمک دریل دیوار مورد نظر را سوراخ کرده و رول پلاکها را در آن جای دهید. در این مرحله از کار نگهدارندهها را در جای خود قرار دهید و سپس طبقه را روی نگهدارنده بگذارید. در بسیاری از اوقات این امکان وجود دارد که خود نگهدارنده و طبقه نیز به یکدیگر متصل شوند. با این کار استحکام نهایی کار بیشتر میشود.
سخن آخر:
نگهدارنده طبقه یک ابزار یراق پر استفاده است که در بیشتر محیطهای پیرامون خود میبینیم. به کمک این وسیله علاوه بر حفظ زیبایی قفسهها و طبقات استحکام زیادی نیز در اتصالات ایجاد میشود. نگهدارندهها انواع مختلفی دارند و در سایزهای متفاوتی تولید میشوند. بنابراین با توجه به قفسه و شلف مورد نظر خود میتوانید بهترین مدل را انتخاب و نصب کنید.
منبع : سارال شیمی