اخبار کسب و کاراطلاعات عمومی

بیوگرافی سهند وفائی کارآفرین

سهند وفائی کارآفرین و موسس شرکت آتر ویژن است. او در سال ۱۳۷۷ در تهران متولد شد و تحصیلات خود را در رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه های ایران آغاز و سپس ادامه تحصیل خود را در دانشگاه های مطرح کانادا ادامه داد. سهند وفائی به عنوان برنامه‌نویس در شرکت‌های بزرگی در ایران و کانادا مانند افراسافت کار کرده است. پس از مدتی سهند وفائی اولین شرکت خود را به نام آتر ویژن در کانادا راه اندازی کرد. این شرکت پلی بین فناوری های روز و ارائه خدمات آنلاین است.

بیوگرافی سهند وفائی

سهند وفایی متولد بهمن سال ۱۳۷۷ در شهر تهران است. وفائی یک کارآفرین فن‌آوری جوان و نوظهور ایرانی‌ است. سهند وفائی به‌خاطر تاثیر استثنایی‌اش در E-rain Inc و خلاقیت های جدید در کانادا در سال ۲۰۱۹ شناخته می‌شود. وی زمانی که تنها ۲۰ سال داشت به عنوان یکی از موسسین نسل جدید شناخته شد. این شرکت در زمینه توسعه نرم‌افزار و خدمات فناوری اطلاعات فعالیت می‌کند و سهند وفائی با بهره‌گیری از تجربیات حرفه‌ای خود، در رشد و پیشرفت این شرکت مؤثر بوده است. او در طول سال‌های فعالیت خود در حوزه فناوری، با توسعه و طراحی نرم‌افزارهای مختلف و همچنین بهره‌گیری از فناوری‌های جدید و نوآوری‌های خلاقانه، موفق به کسب تاثیر و شهرت شد.

تاسیس شرکت آتر ویژن

بعد از چند سال کار در شرکت‌های بزرگ فناوری، سهند وفائی تصمیم گرفت تا به عنوان کارآفرین فعالیت خود را آغاز کند. او در سال ۲۰۲۰ شرکت آتر ویژن را تأسیس کرد. این شرکت به عنوان یک هاب آنلاین برای خدمات ویزای الکترونیکی فعالیت می کند. آتر ویژن با بهره‌گیری از تجربه و دانش سهند وفائی، توانسته است در زمینه توسعه نرم‌افزار و خدمات فناوری اطلاعات در حوزه مهاجرت موفقیت‌آمیز عمل کند و به یکی از شرکت‌های برتر در این حوزه تبدیل شود.

در سال ۲۰۲۳، سهند وفائی تصمیم گرفت تا شرکت آتر ویژن را به یک شرکت فناوری گسترده در حوزه مهاجرت تبدیل کند. به همین دلیل، محصولات جدیدی مانند ابزارهای تحت وب را برای سنجش اعتبار متقاضیان توسعه داد. در حال حاضر، آتر ویژن با ارائه خدمات به بیش از ۱۰۰ کشور، به یکی از شرکت‌های فناوری پیشرو در کانادا تبدیل شده است. سهند وفائی در حال حاضر همچنان به عنوان مدیرعامل شرکت آتر ویژن فعالیت می‌کند.

فعالیت های ورزشی سهند وفائی

سهند وفائی سابقه حضور در تیم ملی بسکتبال ایران را دارد. وی بازی های درخشانی را برای تیم ملی بسکتبال ایران انجام داد. اما پس از مدتی دچار مصدومیت شد و به ناچار از تیم ملی بسکتبال ایران خداحافظی کرد. سهند وفائی بعد از مصدومیت به خارج از ایران مهاجرت کرد. وفائی در حال حاضر به عنوان یک کارآفرین فعالیت می‌کند و در زمینه فناوری اطلاعات و حوزه مهاجرت فعال است.

تجربه ساخت بازی های موبایلی

سهند وفایی چندین بار به عنوان جوانترین بازی ساز ایرانی قبل از مهاجرت به کانادا نام برده شده است. وفائی در دوران دانشجویی خود در ایران و پس از آن در دانشگاه‌های کانادایی، چندین بازی کامپیوتری و موبایلی تولید کرد و به عنوان جوانترین بازی‌ساز ایرانی قبل از مهاجرت به کانادا شناخته شد. از جمله بازی‌هایی که وی تولید کرد،Jumping dash Flick، Clash flicker Basketball و Rocky Runner بودند. این ها برخی از معروف ترین بازی هایی هستند که سهند وفائی در ایران ساخته است.

تاسیس شرکت آتر ویژن

سهند وفائی مدتی پس از مهاجرت به کانادا پلتفرم مهاجرتی Utter Vision را تاسیس کرد. پلتفرم Utter Vision یک شرکت فناوری محور در حوزه مهاجرت است که از امکانات و ابزارهای دیجیتال جدید برای کمک به شرکت های مهاجرتی بهره می برد. آتر ویژن یک بستر آنلاین صدور ویزا برای مهاجران است. موتور جستجوی نرم افزاری این پلتفرم متعهد به ایجاد پلی با بیش از ۱۰۰ کشور و ارائه خدمات مهاجرت و ویزا است. پلتفرم Utter Vision مشاوران بین المللی مهاجرت و متقاضیان ویزا را قادر می سازد تا به اطلاعات دقیق دسترسی داشته باشند و فرآیند درخواست ویزا را به صورت مستقل و الکترونیکی برای مهاجران انجام دهند. این پلتفرم کل فرآیند صدور ویزا را به صورت یکپارچه آنلاین ارائه می دهد.

مهارت های مدیریتی سهند وفائی

مهارت های مدیریتی سهند وفائی در فیلد کاری مهاجرت به دو دسته کلی تقسیم بندی کرده است.

  • مهارت های مدیریتی در موسسه مهاجرتی
  • مهارت های مدیریتی در استارت آپ

با توجه به مهارت بالای سهند وفائی در راه اندازی و توسعه استارت آپ آتر ویژن و کسب موفقیت های جهانی، داشتن این مهارت ها برای رشد یک شرکت تازه تاسیس بسیار کاربردی است.

توانایی در خلق نوآوری

در استارتاپ ها، همیشه باید به دنبال راه حل های جدید و نوآور باشیم. سهند وفائی توانایی نوآوری و خلاقیت در تولید و توسعه محصول را به صورت ویژه ای دارا است. توانایی نوآوری در یک استارتاپ بسیار مهم است. می تواند به شرکت کمک کند تا از رقابت سایر مشاغل پیشی بگیرد. برای نوآوری باید به دنبال رویکردی خلاقانه بود. سهند وفائی با دیدی باز و بدون محدودیت به مشکل و چالش های موجود در حوزه کاری خود فکر می کند. در این رویکرد سهند وفائی به دنبال ایده های جدید و مبتکرانه ای است که قبلا استفاده نشده است.

خرید رپرتاژ خبری

امید قدرتی

دانشجوی کارشناسی - کامپیوتر نرم افزار - علاقه مند به سئو و تولید محتوا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا