اخبار کسب و کار

محافظت از لبه کابینت با چسب گرانول و نوار پی وی سی

چکیده : نوار پی وی سی و چسب گرانول در صنایع چوب کاربرد زیادی دارد. کاربرد اصلی این نوار پلیمری PVC پوشاندن لبه ورق های چوب های مصنوعی با کمک چسب گرانول است.

مقدمه

امروزه تولید انواع مصنوعات چوبی با استفاده از ام دی اف، ملامین، لمینت و سایر انواع چوب مصنوعی گسترش یافته است. انواع کمد، کنسول، مبلمان، میز و کابینت مثال هایی ملموس و پرکاربرد از این مصنوعات هستند. یکی از اجزای ضروری در ساخت این وسایل، نوارهایی به نام پی وی سی است. نوار PVC از جنس پلاستیک بوده و تمام لبه های این مصنوعات را به طور کامل پوشش می دهد. ضرورت این نوارها به دلیل افزایش استحکام مصنوعات، جلوگیری از نفوذ رطوبت، گرد و غبار و محافظت در برابر ضربه و سایر عوامل محیطی است. جهت چسباندن این نوارها از چسب های پیشرفته ای به نام گرانول استفاده می شود.

 

محافظت از لبه کابینت با چسب گرانول و نوار پی وی سی

 

نقش نوار پی وی سی در ساخت کابینت آشپزخانه و مبلمان

پوشش لبه های مصنوعاتی مانند کابینت و اجزای مبلمان با نوار لبه پی وی سی مزایای بسیاری دارد. اولین و مهم ترین مزیت آن افزایش استحکام و عمر مفید این وسایل است. نوار پی وی سی ضد آب بوده و با پوشش کامل لبه های چوب های مصنوعی، وسیله را در برابر عوامل محیطی مانند ضربه، سایش، رطوبت، آفات و حشرات محفوظ می دارد. دومین مزیت این است که لبه های تیز وسایل را نرم و صیقلی کرده و از آسیب و خراش به بدن انسان جلوگیری می کند. سومین مزیت زیباسازی و ایجاد نمایی چشم نواز در وسیله است. به عنوان مثال نوار پی وی سی طلایی روی لبه های تخت، کمد و سایر اجزای سرویس خواب، آنها را به دکوری جذاب و دلنشین تبدیل می کند.

در ادامه ضمن بررسی راهکارهایی جهت افزایش دوام و استحکام این مصنوعات با نوار پی وی سی، نحوه چسباندن آن را نیز توضیح خواهیم داد.

 

افزایش مقاومت و استحکام لبه های خام چوب های مصنوعی

چوب های مصنوعی نسبت به چوب های طبیعی ارزان تر و به صرفه تر هستند. اما برای افزایش مقاومت و ماندگاری این نوع چوب ها چه راهکارهایی وجود دارد؟ برای این منظور نوارهای پی وی سی نقش مهم ایفا می کنند.

با توجه به افزایش تقاضا برای انواع مصنوعات چوبی، در طرح ها و رنگ های مختلف، تولیدکنندگان انواع متنوعی از نوار پی وی سی را برای برآوردن نیاز بازار تولید و عرضه می کنند. در ادامه چند توصیه مهم جهت افزایش ماندگاری و استقامت مصنوعات چوبی ارائه می گردد.

اولین توصیه این است که تا حد ممکن نوارهای PVC  را از نوع ضخیم و مرغوب انتخاب نمایید. این نوارها مقاومت بیشتری داشته و با قدرت بیشتری از لبه کار محافظت می نمایند. دوم این که نواری را انتخاب نمایید که از لایه های فشرده تری تشکیل شده باشد. لایه های محافظ قوی در این گونه نوارها بر عمر مصنوعات چوبی تا حد ممکن می افزایند. برای انتخاب نوار، به اعتبار تولید کننده نیز توجه فرمایید. برخی شرکت های معتبر مانند شرکت بلونی، محصولات خود را با کیفیت و استحکام بالاتری تولید می کنند.

سوم این که اجازه ندهید قسمت لبه کابینت و سایر مصنوعات مدت طولانی در معرض آب و رطوبت باشند. اگر چه نوار پی وی سی و روکش چوب های مصنوعی ضد آب و قابل شستشو هستند، اما آب می تواند از درز کوچک بین نوار و روکش به داخل چوب نفوذ نماید. این موضوع در بلند مدت باعث ترکیدگی و تغییر حالت روکش یا نوار می شود. پس بعد از تمیز کردن سطوح، آن را بلافاصله خشک نمایید.

چهارمین توصیه این است که در مصنوعات و قسمت هایی که احتمال ضربه، فشار و رطوبت بیشتر است از نوارهای ضخیم و چسب های مرغوب تر مانند چسب گرانول استفاده کنید.

 

نقش نوار پی وی سی در ساخت کابینت آشپزخانه

روش محافظت از لبه های کابینت

 

روش محافظت از لبه های کابینت

یکی از کاربردها و نقش نوار پی وی سی، پوشش و زیبایی لبه کابینت آشپزخانه است. افزایش مقاومت لبه های کابینت از این لحاظ اهمیت دارد که بیش از سایر مصنوعات چوبی در معرض فشار، ضربه، رطوبت، مواد شیمیایی و روغنی است. در ادامه نکات مهمی ذکر می شود که باید در استفاده از کابینت ها و افزایش مقاومت آنها مورد توجه قرار گیرد.

همان طور که در قسمت قبل عنوان شد، اجازه ندهید کابینت ها، به ویژه لبه ها و درز بین روکش و نوار پی وی سی در معرض رطوبت طولانی مدت باشد. در هنگام نظافت از پاشیدن آب روی لبه ها پرهیز نمایید. دوم اینکه در مکان هایی مانند حاشیه ظرفشویی و گاز، لبه های کابینت را با چسب های مخصوص یا روکش مناسب بپوشانید تا هر چه کمتر در معرض رطوبت، مواد روغنی و غذایی قرار گیرد. سوم اینکه برای باز و بسته کردن درب کابینت ها حتما از دسته های در استفاده کنید. فشار مداوم و پرتکرار به لبه های کابینت، باعث جدا شدن نوار از لبه و کاهش عمر کابینت می گردد. رعایت این نکات در طراحی و ساخت جزیره کابینت مدرن در آشپزخانه، بسیار اهمیت دارد.

در ادامه چسبی را معرفی می کنیم که برای چسباندن نوار پی وی سی به لبه های کابینت و سایر مصنوعات چوبی کاربرد دارد.

 

چسب گرانول چیست؟

چسب گرانول چیست؟

چسب گرانول چیست؟

چسب گرانول نوعی چسب پیشرفته صنعتی است که ویژگی های مثبت زیادی دارد. از این رو در صنایع مختلف از جمله صنایع چوب کاربرد گسترده ای یافته است. برخی انواع چسب گرانول به صورت مایع و برخی به شکل جامد هستند. شکل ظاهری نوع جامد به صورت دانه های بلوری شکل ریز یا درشت، بالشتی و میله ای است. ترکیبات شیمیایی موجود در انواع چسب گرانول متفاوت است. از این رو ظاهر، رنگ و خواص آنها نیز متنوع هستند.

چسب گرانول توسط شرکت های مختلف پتروشیمی داخلی و خارجی تولید شده و به صورت کیسه ای یا سطلی در اندازه های ۱۵، ۲۰ و ۲۵ کیلوگرمی به بازار عرضه می شود. این چسب از نوع حرارتی است یعنی قبل از استفاده باید به دمای مناسب که معمولا بالاتر از ۱۶۰ درجه سانتی گراد است برسد.

 مطالب مرتبط
آشپزخانه فضای باز ایده جذاب برای تمام فصول

انواع چسب گرانول

چسب گرانول (Granule) در انواع مختلفی تولید می شود. نوع ترکیبات شیمیایی به کار رفته و فرمول بندی، در هر یک از آنها متفاوت است. از این رو خواص متنوع و نقطه ذوب متفاوتی دارند. برخی انواع مقاوم در حرارت بالای ۱۹۰ درجه ذوب شده و برخی که مقاومت حرارتی کمتری دارند در دمای بین ۱۳۰ تا ۱۶۰ درجه ذوب می شوند.

این چسب ها به لحاظ اندازه و مقدار بسته بندی نیز با هم متفاوت هستند. در ادامه سه نوع پرکاربرد این چسب معرفی می گردد.

چسب اتیلن ونیل استات (EVA)، نوعی چسب گرانول جامد است که دمای مناسب برای ذوب یکنواخت آن ۱۶۰ درجه سانتی گراد است. کاربرد اصلی این چسب محافظت از سطوح مختلف در برابر حرارت است. چسب پلی اولفین (PO)، نوعی چسب گرانول است که در برابر حرارت، انواع حلال ها و مواد روغنی مقاومت قابل قبولی دارد. یکی از کاربردهای رایج این چسب، چسباندن سطوحی متخلخل مانند نسوج چوب ها و الیاف طبیعی است. انعطاف پذیری بالای این چسب موجب می شود به راحتی داخل نسوج، درزها و شکاف های چنین سطوحی نفوذ کرده و آنها را مستحکم کند.

قدیمی ترین چسب گرانول، چسب پلی یورتان  (PU)است. کاربرد اصلی این نوع چسب در آب بندی سطوح مختلف است و در تولید ورق های MDF نیز کاربرد زیادی دارد.

یکی از انواع این چسب ماندگار و مقاوم، چسب گرانول پی وی سی نام دارد که برای لبه چسبانی ورق های ام دی اف، نئوپان و سایر انواع چوب های مصنوعی و طبیعی کاربرد دارد.

یکی از دلایل اصلی گسترش محبوبیت این چسب در صنایع مختلف از جمله صنایع الکتریکی، خودروسازی، نساجی، بسته بندی و کارتن سازی، مقاومت حرارتی آن است؛ در صنایع چوب نیز به عنوان چسبی قوی و کارآمد جهت محافظت از چوب های مصنوعی و طبیعی مورد اقبال قرار گرفته است.

 

ویژگی ها و مزایای ساختاری چسب گرانولمزایای ساختاری چسب گرانول

 

ویژگی ها و مزایای ساختاری چسب گرانول

چسبندگی قوی، مقاومت کششی زیاد، عدم لختگی، مقاومت مناسب در برابر رطوبت، ماندگاری، چگالی پایین از ویژگی های ساختاری چسب گرانول است. این ویژگی ها موجب شده اتصالات قوی و بادوامی ایجاد کرده و در محیط های مختلف، مقاومت و کارایی مناسبی از خود نشان دهند. انعطاف پذیری بالا، قابلیت نفوذ آن در اجزا و سطوح مختلف و مقاومت در برابر حرارت، آن را به چسبی پرکاربرد تبدیل کرده است؛ به ویژه در صنایعی که با الیاف و مواد طبیعی سرو کار دارند مانند صنایع چوب، مبلمان سازی و کابینت سازی.

 

ویژگی ها و مزایای عملکردی چسب گرانول

برخی از مهم ترین ویژگی های عملکردی چسب گرانول به این شرح است:

سرعت خشک شدن این چسب مناسب است. همچنین وقتی هنوز خیلی داغ است می توان اضافات را با کاردک برداشته و از آلودگی و هدر رفت آن جلوگیری کرد.

سرعت اجرای کار با این نوع چسب ها بالاست. از آن جایی که عملیات ذوب در محفظه ذوب انجام می شود، می توان با سرعت مناسب حجم بالایی از کار را انجام داد. برخی از دستگاه های لبه چسبان کاملا اتومات هستند و تمام مراحل لبه چسبانی را بدون دخالت انسان انجام می دهند.

به دلیل خواص چسب گرانول، کار با این چسب ها بسیار راحت بوده و از دقت بالایی برخوردار است. این ویژگی باعث می شود برای مصارف ظریف بسیار مناسب باشد. حمل و نقل این چسب به دلیل وزن و چگالی پایین، آسان است. بوی کم این چسب موجب می شود کاربر در هنگام استفاده آزرده نشده و برای محیط هایی که شدت بو آسیب رسان است، مانند فضاهای کوچک و بسته، مناسب باشد.

از آن جایی که چسب گرانول از نوع حرارتی است در مقابل حرارت مقاومت بالایی دارد، غیر قابل اشتعال بوده و از ایمنی بالایی در برابر آتش سوزی برخوردار است.

این چسب دوستدار محیط زیست بوده و برای سلامتی و محیط زندگی انسان خطر و ضرری ندارد، همچنین بعد از خشک شدن هیچ تغییر رنگ یا تغییر حالتی در بستر خود ایجاد نمی کند. به لحاظ اقتصادی هم چسبی مقرون به صرفه است. به عنوان مثال به ازای هر کیلوگرم چسب می توان حدود ۲۵۰ متر لبه را با نوار پی وی سی پوشش داد.

کاربرد چسب گرانول در صنایع مختلف

کاربرد چسب گرانول

 

کاربرد چسب گرانول در صنایع مختلف

چسب گرانول به عنوان یکی از محصولات صنایع پتروشیمی در صنایع مختلف کاربرد گسترده ای یافته است. در ادامه برخی کاربردهای این چسب تشریح می گردد.

چسب گرانول برای چسباندن قطعات مختلف مناسب است. برای ایجاد اتصالات قوی سطوح و قطعاتی از جنس فلز، لاستیک، پلاستیک، پارچه، چرم و چوب مناسب و به صرفه است.

با توجه به خواصی که چسب گرانول دارد در تعمیر و نگهداری لوازم و تجهیزات صنعتی و غیر صنعتی هم مورد استفاده قرار می گیرد، به عنوان مثال تعمیر و ترمیم ترک ها و شکستگی های سازه، لوله، قطعات پلاستیکی و فلزی.

از دیگر کاربردهای اولیه و اصلی این چسب در عایق بندی سطوح در برابر رطوبت، حرارت و مواد شیمیایی است. این چسب در مشاغلی که به آب بندی استخر، منبع، مخزن و محفظه های نگهداری می پردازند، یکی از مواد اولیه اصلی محسوب می شود.

در برخی صنایع و مشاغل، کنترل نشتی اهمیت زیادی دارد، به عنوان مثال نشت آب و مایعات مختلف در مخازن نگهداری. کنترل نشتی با چسب گرانول راه حل سریع، موقت و کارآمد است که مانع هدر رفت مواد و آلایندگی زیست محیطی می شود. از دیگر کاربردهای خاص این چسب در تولید و شارژ باتری ها و نیز چسباندن قطعات داخلی آنها است.

در مورد کاربرد چسب گرانول در عایق بندی و صنایع چوب در قسمت های بعد توضیحات بیشتری ارائه می گردد.

چسباندن قطعات با چسب گرانول

چسباندن قطعات با چسب گرانول

 

شرح عملیات برای عایق بندی

برای چسباندن سطوح مختلف با چسب گرانول چند مرحله اساسی وجود دارد که باید با دقت انجام گیرد. آماده سازی سطح مرحله اول کار است. سطحی که قرار است عایق بندی شود یا با چسب گرانول پوشانده شود، باید خشک و عاری از آلودگی و گرد و غبار باشد. بنابراین ابتدا سطح را با روش مناسب شسته و خشک نمایید. مرحله دوم ایجاد گرمایش مناسب جهت ذوب چسب است. میزان دمای لازم روی بسته بندی محصول ذکر شده است. تا زمانی که چسب گرانول به دمای مناسب خود نرسد، عملکرد مناسبی نخواهد داشت. حتما در هنگام حرارت دهی از وسایل و دستکش مناسب استفاده نمایید.

مرحله سوم که اهمیت زیادی دارد اعمال فشار مناسب است. فشار نه آنقدر زیاد باشد که مقدار زیاد چسب از میان درزها و شکاف ها بیرون بزند و نه آنقدر کم باشد که برای نفوذ چسب کفایت نکند. بنابراین انجام این مرحله به مهارت و دقت زیاد کاربر یا سیستم کنترلی دستگاه مورد استفاده دارد. اضافات چسب را تا زمانی که حرارت خود را از دست نداده، می توانید بردارید.

مرحله نهایی خشک شدن چسب است. مدت زمان لازم برای خشک شدن روی بسته بندی درج شده که باید مد نظر قرار گیرد. در مدتی که چسب برای استحکام و تثبیت عایق بندی، در حال سرد و خشک شدن است، فشار مناسب باید برقرار باشد. در مراحل دو و سه در صورت نیاز به فعال سازی مجدد چسب، می توان مرحله حرارت دهی را تکرار نمود.

کاربرد چسب گرانول و نوار پی وی سی در کابینت سازی

کاربرد چسب گرانول و نوار پی وی سی در کابینت سازی

 

کاربرد چسب گرانول در صنایع چوب

چسب گرانول در صنایع و مشاغل مختلفی کاربرد دارد. صنایع چوب یکی از صنایعی است که به گرمی از چسب گرانول استقبال کرده و برای اهداف مختلف از آن استفاده می کند. پوشش لبه های چوب های برش خورده جهت محافظت و زیباسازی، درزگیری و پوشاندن شکاف ها در تولید قفسه، کشو و کابینت و چسباندن تخته های چوبی جهت تولید تخته سه لا، از جمله موارد مصرف این چسب پیشرفته در صنایع چوب است. تخته سه لا نوعی چوب مصنوعی است که به دلیل قیمت مناسب و مقاومت بالا در ساخت انواع وسایل چوبی مورد استفاده قرار می گیرد.

اما بیشترین و ملموس ترین کاربرد  چسب گرانول در لبه چسبانی ورق های برش خورده چوب های مصنوعی با نوار پی وی سی است. این ورق ها دارای روکش هایی زیبا و مقاوم هستند اما بعد از تولید وسایل مختلف مانند کابینت و کمد، لبه های کار بدون پوشش باقی می مانند. این موضوع نه تنها به زیبایی اثر خلل وارد می کند، بلکه موجب آسیب پذیری آن در برابر عوامل محیطی مختلف می گردد.

در گذشته برای رفع این مشکل از نوارهای ملامینه یا نوارهای اتویی استفاده می شد. این نوارها در یک سمت دارای چسب بودند و در اصطلاح خود چسب نام دارند. برای چسباندن باید نوار را روی لبه قرار داده و با اعمال حرارتی مشابه اتو، چسب نوار را ذوب کنند. نوار بعد از خشک شدن چسب روی لبه محکم می شود.

با پیشرفته تکنولوژی مواد و تجهیزات، نوارهای مرغوب تری تولید و عرضه شد که نوار پی وی سی نام گرفتند. این نوارها خود چسب نبوده و برای استفاده به چسب های قوی و مناسبی مانند چسب گرانول نیاز دارند.

 

نحوه چسباندن نوار پی وی سی

چسباندن نوار پی وی سی با چسب گرانول فرآیندی شامل مراحل ذوب چسب، چسب زنی، فشار و پولیش است. دقت و ظرافت در هر یک از این مراحل باعث زیبایی و استحکام بیشتر محصول نهایی می شود. همانطور که گفتیم نقش و کاربرد نوار پی وی سی در دکور کابینت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و از این رو نحوه اعمال لبه بندی و چسباندن نوار پی وی سی بطور صحیح حائز اهمیت میباشد. برای انجام این مراحل دو روش دستی و اتومات وجود دارد.

در روش دستی چسباندن نوار پی وی سی با چسب گرانول مهارت و قدرت فیزیکی کاربر اهمیت زیادی دارد. برای ذوب چسب یا اعمال فشار مناسب از دستگاه های کوچک دستی استفاده می شود. این روش بیشتر در کارگاه های کوچک و برای تیراژ پایین کاربرد دارد.

در روش اتومات از دستگاه های بزرگ و مجهز استفاده می شود. چنین دستگاه هایی دارای فناوری پیشرفته ای هستند و تمام مراحل را با دقت و کنترل مناسب انجام می دهند. این دستگاه ها لبه چسبان نام دارند و در کارگاه های بزرگ مورد استفاده بوده و می توانند در زمان کم ورق های زیادی را لبه چسبانی کنند.

چسباندن نوار پی وی سی با دستگاه لبه چسبان

اعمال نوار پی وی سی با دستگاه لبه زن

 

چسباندن نوار پی وی سی با دستگاه لبه چسبان

چسباندن نوار پی وی سی با دستگاه های اتومات لبه چسبان، کار ساده و راحتی است. بهره وری این دستگاه ها بالا بوده و عملکردی با کمترین خطا دارند. ابتدا چسب به مقدار مورد نیاز در محفظه ذوب ریخته شده و رول نوار در جایگاه خود قرار می گیرد. سپس میزان حرارت مورد نیاز جهت ذوب تنظیم می گردد. انواع چسب های گرانول دمای ذوب متفاوتی دارند که روی بسته بندی آنها درج شده است.

ورق مورد نظر برای لبه چسبانی از ورودی دستگاه وارد می شود. چسب از طریق هیتر نوار زن به دمای مناسب رسیده و تمام رویه نوار را چسب زنی می کند. در ادامه غلطک های دستگاه، نوار پی وی سی را در جایگاه مناسب خود روی لبه ورق قرار داده و با اعمال فشار مناسب پرس می کنند. در ایستگاه بعد اره سر و ته زن اضافات نوار را از دو طرف برش می زند. در ایستگاه بعدی لبه ها با فرزهای ظریف و مخصوص پولیش داده شده و صاف و صیقلی می گردد. سپس با کمک لیسه چسب و لیسه نوار، تمام آلودگی های ناشی چسب و نوار از روی سطح زدوده می شود. در مرحله نهایی با استفاده از اسپری، سطح کاملا درخشان و براق می گردد. تمام این مراحل به صورت اتومات و پی در پی در ایستگاه های مختلف دستگاه لبه چسبان انجام می گیرد. سپس ورق با لبه های آماده از سمت دیگر دستگاه خارج می شود.

 

نکات مهم کار با دستگاه لبه چسبان

استفاده از هر دستگاهی نیازمند رعایت نکات و اصول ویژه ای است. اگر این اصول با دقت رعایت نشود ضمن آسیب به دستگاه و کاهش عمر مفید آن، عملکرد دستگاه با اشکال مواجه شده و کارایی خود را از دست می دهد. در استفاده از دستگاه های اتومات لبه چسبان هم رعایت این نکات ضرورت دارد.

اول توجه به کیفیت چسب گرانول است. چسب باید از رطوبت و حرارت دور بماند تا بتواند عملکرد خود را حفظ کند. حرارت دهی بیش از تحمل چسب، کارایی آن را مختل می کند. کیفیت چسب تاثیر مستقیمی بر عملکرد دستگاه مورد استفاده نیز دارد. دمای مناسب برای نگهداری چسب بین ۵ تا ۳۵ درجه است.

دوم توجه به میزان گرد و غبار محیط است. این عامل بزرگترین دشمن چسب و دستگاه لبه چسبان است. دستگاه نباید در مکانی که برش چوب انجام می گیرد قرار داشته باشد.

نوار پی وی سی - چسب گرانول

 

چطور متوجه شویم چسب گرانول به درستی خشک شده است؟

بعد از اینکه مراحل چسب زنی و اعمال فشار به پایان رسید، چطور متوجه شویم که نوار به درستی و در مکان مناسب چسبیده است؟ برای پاسخ این سوال به نکات زیر توجه فرمایید.

دستورالعمل تولید کننده را با دقت مطالعه کنید. اطلاعات اساسی که برای بهترین عملکرد چسب مورد نیاز است، روی بسته بندی درج شده است. اطلاعاتی مانند دمای مورد نیاز برای ذوب یکنواخت، زمان مناسب برای خشک شدن و سطوحی که چسب برای آنها مناسب است.

سطوح را به طور کامل لمس کنید. تمام سطح باید خشک و فاقد رطوبت باشد. در هیچ نقطه ای احساس چسبندگی نکنید و هیچ نقطه ای برآمده یا تورفته نباشد. در قسمت های که احساس می کنید چسب هنوز نرم است، با اعمال فشار مناسب با ابزاری تیز یا سنگین، زمان کافی جهت خشک شدن بدهید. اگر چسب به درستی خشک نشود به راحتی جدا شده و دوام چندانی نخواهد داشت.

 

نکات مهم در خرید و استفاده از چسب گرانول

برای خرید چسب گرانول به نوع و میزان مصرف خود دقت نمایید. حتما توضیحات روی بسته بندی کالا را با دقت مطالعه فرموده و سوالات خود را از فروشنده بپرسید. به این نکته توجه داشته باشید که انواع چسب گرانول برای مصارف و سطوح مختلفی مناسب هستند. پس هنگام خرید به نوع نیاز، بستر مورد استفاده و انتظار خود از کیفیت توجه داشته باشید.

عمر مفید این نوع چسب حرارتی کمتر از یک سال است و با گذر زمان، دوام و کیفیت آن کاهش می یابد. بنابراین به اندازه ای خرید کنید که برای ۳ یا ۴ ماه شما کفایت نماید. در هنگام خرید به تاریخ تولید آن نیز توجه داشته باشید.

سومین نکته این است که به ویژگی ها و قابلیت حرارتی دستگاه لبه چسبان خود دقت داشته باشید. این موضوع از این لحاظ اهمیت دارد که حرارت مورد نیاز برای ذوب انواع چسب گرانول متفاوت است. آیا دستگاه لبه چسبان شما حرارت مورد نیاز برای چسب خریداری شده را تولید می کند؟

خشک شدن چسب گرانول به زمان نیاز دارد. در این مدت، فشار مقتضی باید بر روی سطح وجود داشته و از حرکت آن جلوگیری شود. اگر به هر دلیل سطح مورد نظر تکان خورد باید بلافاصله آن را اصلاح کرده و با فشار مناسب اجازه دهیم چسب کاملا خشک و مستحکم شود.

خرید رپرتاژ خبری

AmiR

دانشجوی رشته کامپیوتر - نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا