فناوریوب

چرا باید سایت داشته باشیم؛ ۴ دلیل قانع کننده

اگر صاحب یک کسب و کار باشید حتما به شما هم توصیه شده برای راه اندازی وب سایت اختصاصی اقدام کنید. اما این سوال برای شما مطرح است که “چرا باید سایت داشته باشیم”؟ حتما شما هم می دانید که امروزه دسترسی به دنیای اینترنت برای تمامی افراد فراهم است. از بعد از شیوع کرونا حتی بسیاری از مردم خرید آنلاین را آموختند و امروز دیگر به سبک زندگی آن ها تبدیل شده است. پس داشتن یک وبسایت حرفه ای برای کسب و کار می تواند زمینه فروش خدمت و محصول را برای شما افزایش دهد. با این توضیح آیا همچنان می پرسید “چرا باید سایت داشته باشیم”؟ اگر هنوز هم نسبت به این موضوع مردد هستید، پیشنهاد می کنیم این مقاله را تا انتها دنبال کنید.

چرا باید در سال ۲۰۲۴ سایت داشته باشیم؟

پس از شیوع کرونا که بسیاری از قوانین سختگیرانه بهداشتی و مراقبتی حاکم بود، بسیاری از کسب وکارها برای نجات از بحران اقتصادی به کسب و کارهای آنلاین روی آوردند. در این شرایط اینترنت به کمک آن ها آمد تا رسیدن به این هدف تسهیل شود. اولین قدم طراحی سایت و راه اندازی بستری برای عرضه و امکان خرید آنلاین برای مخاطب بود. این کار هم به نفع فروشنده بود و هم به نفع مشتری. حالا این سبک کسب و کار بسیار پرطرفدار است. امکان خرید آنلاین صرفه جویی در زمان و هزینه را برای مشتری به همراه دارد از همین رو کسب و کارهایی که بتوانند اعتبار کافی را کسب و کنند و مخاطب به آن ها اعتماد کنند، می توانند به سود خوبی از این راه برسند. اصلا نگران نباشید، اگر تازه شروع به کار کرده اید به معنای عدم موفقیت نیست. همینکه سایت خود را راه اندازی کردید با استفاده از تکنیک های مختلف می توانید به سرعت خود را در رتبه های بالای جستجوی کاربران قرار دهید. یکی از این تکنیک ها استفاده از سئو می باشد. اگر نمی دانید سئو چیست کافی است کمی در اینترنت درباره آن جستجو کنید.

دلایل مختلفی دست به دست هم می دهد تا شما را قانع کند، برای موفقیت کسب و کار خود  در آینده نزدیک اقدام به راه اندازی وب سایت اختصاصی کنید. از جمله این دلایل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایجاد ارزش ماندگاری برای برند
  • افزایش جلب اعتماد مخاطبان
  • کسب اعتبار
  • قابلیت دیده شدن فراتر از زمان و مکان کسب و کار
  • مدیریت آسانتر کسب و کار
  • کاهش هزینه های تبلیغاتی
  • افزایش قابلیت رقابت
  • بهبود کیفیت خدمات به مشتریان

البته دلایل بی شماری وجود دارد که هر کدام از آن ها به تنهایی میتواند شما را برای داشتن وب سایت اختصاصی کسب و کارتان قانع کند که در ادامه به تفصیل به آن خواهیم پرداخت.

 ۴ دلیل قانع کننده که چرا وب سایت داشته باشیم

چرا وب سایت داشته باشیم

اگر به دنبال دلیل قانع کننده برای راه اندازی وب سایت اختصاصی کسب و کار خود هستید، در ادامه شما را با ۴ دلیل قانع خواهیم کرد:

۱٫                مورد اول: با وبسایت حرفه ای تر دیده شوید

یکی از مهمترین دلایلی که شما را برای داشتن سایت قانع میکند، داشتن وجهه حرفه ای است. هر کسب و کار حرفه ای به خوبی واقف است باید در جستجوی کاربران اطلاعات مفیدی به آن ها ارائه کند. شما می توانید از طریق سایت مجوزها، گواهینامه ها و تمام آنچه می تواند تصویر مثبتی از کسب و کارتان به مخاطب ارائه کند، را عرضه کنید. این کر در کنار حرفه ای بودن به جلب توجه و اعتماد مخاطب کمک زیادی می کند. شما می توانید از طریق وبسایت راه های ارتباطی اعم از آدرس پستی، آدرس ایمیل، شماره تماس و آدرس شبکه های اجتماعی را ارائه کنید. امروزه بسیاری از کاربران پیش از خرید محصول یا خدمات ابتدا نام و نشان تجاری آن کسب و کار را در اینترنت سرچ می کنند. در صورتی که اطلاعات مثبت و قابل اعتنایی از آن پیدا نکنند، نمی توانند برای خرید و هزینه کردن بابت محصول یا خدمت اعتماد کنند. در نظر داشته باشید حتی اگر کسب و کار شما محلی هم باشد، نیاز شما را به سایت کم نمی کند.

 ۲٫                مورد دوم: اعتماد و اعتبار بیشتری را جلب می کنید

یکی از مهمترین مزیت های داشتن وبسایت کمک به جلب اعتماد و افزایش اعتبار یک کسب و کار است. کافی است مخاطبان نام کسب و کار شما را در اینترنت جستجو کنند. این موضوع هم میان اعتبار شما را در موتورهای جستجو افزایش می دهد و هم به میزان ترافیک وبسایت شما می افزاید. در این شرایط رفته رفته برند شما سریع تر شناخته می شود.  کسب و کارهایی که صرفا در شبکه های اجتماعی فعالیت دارند هم به خوبی می دانند که اعتبار یک وبسایت برای توسعه و پیشرفت کسب و کارشان ضروری است. پس شما می توانید با وبسایت تخصصی خود اطلاعات کافی و مشروح از محصول یا خدمت را به مشتری ارائه کنید. علاوه بر آن با ایجاد درگاه های خرید، امکان فروش محصول را بدون در نظر گرفتن مختصات زمان و مکان انجام می دهد. یک وبسایت می تواند به صورت ۲۴ ساعته در دسترس مخاطب باشد و در هر ساعت از شبانه روز برای خرید اقدام کند.

داشتن اعتماد بیشتر به برند شما

 ۳٫                مورد سوم: با سئو از رقبا پیشی بگیرید

داشتن وبسایت به شما کمک می کند از طریق تکنیک های مختلف در سرچ گوگل رتبه بالایی پیدا کنید، این موضوع هیچ ارتباطی به قدیمی یا جدید بودن کسب و کار شما ندارد. اگر بتوانید تکنیک های حرفه ای سئو را به درستی به کار بگیرید به سرعت می تواند گوی سبقت را از رقبا بربایید. بهبود رتبه گوگل برای شما از طریق گوگل به شما کمک می کند اعتماد و اعتبار بیشتری را کسب کنید.

۴٫                مورد چهارم: راه اندازی سایت کار راحت و ارزانی است

بسیاری از کسب وکارها نگران هزینه های راه اندازی وبسایت هستند. اما شاید برای شما جالب باشد که بدانید در ابتدای راه این امکان را دارید که سایتی را به صورت رایگان راه اندازی کنید. فرقی نمی کند وبسایت شما فروشگاهی است یا شرکتی. شما می توانید با استفاده از سایت سازها برای راه اندازی سایت اقدام کنید. علاوه بر آن قالب و پوسته زیادی در اینترنت وجود دارد که می توانید از آن ها برای سایت خود استفاده کنید. در این شرایط با کمترین هزینه و صرفا با خرید هاست و دامنه سایت خود را راه اندازی می کند. این همه کاری است که باید بکنید. پس از آنکه تعداد ترافیک وبسایت شما به حد قابل قبولی رسیدید، آن وقت می توانید برای توسعه و ارتقا سایت اقدام کنید آن هم با هزینه ای معقول و توسط افراد حرفه ای.

نتیجه گیری

راه اندازی وبسایت به عنوان یکی از کارهای ضروری برای هر کسب و کاری است که نمی توان از آن شانه خالی کرد، مگر اینکه برنامه ای برای پیشرفت خود متصور نباشید. اما اگر می خواهید سایتی برای کسب و کار خود راه بیندازید که با حداقل هزینه بیشترین کیفیت و بازدهی را داشته باشد، پیشنهاد می کنیم از خدمات شرکت فناوری اطلاعات و وب سایت وب‌رمز استفاده کنید.

خرید رپرتاژ خبری

AmiR

دانشجوی رشته کامپیوتر - نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا