سلامت و زیبایی

نشانه های خراب شدن ایمپلنت چیست ؟

درمان ایمپلنت دندان یا همان کاشت دندان به جای دندان های خراب ، پوسیده و همینطور برای پر کردن جای خالی دندان های از دست رفته و جلوگیری از تحلیل استخوان فک در ناحیه ای که دندان های آن از دست رفته است می باشد. از آنجایی که کاشت ایمپلنت دندان یک درمان طولانی مدت است و طول عمر بالایی دارد سوالاتی را در ذهن کسانی که ایمپلنت دندان انجام داده اند و یا قصد انجام ایمپلنت را دارند به وجود می آورد سولاتی از قبیل :

 

آیا ایمپلنت دندان خراب می شود؟ ایمپلنت دندان یک درمان دائمی است؟ نشانه های خراب شدن ایمپلنت دندان چه است؟ عوارض خراب شدن ایمپلنت چه است؟ و سولاتی از این قبیل که ذهن اکثر افراد را به خود درگیر کرده است. در این مقاله هدف بر این است که پاسخ تمامی این سولات داده شود تا اگر شما ایمپلنت دندان کرده اید با استفاده از این اطلاعت بتوانید به بهترین نحوه مراقب ایمپلنت خود باشید و درصورت لزوم اگر نشانه های خرابی ایمپلنت پدیدار شدند بتوانید نسبت به درمان اقدام نمایید تا کمترین آسیب ممکن به ایمپلنت شما وارد شود، و اگر قصدر انجام ایمپلنت دندان را دارید بتوانید با دیدی بازتر نسبت نسبت به روش و ایمپلنت خود تصمیم بگیرید، پس در ادامه با ما همراه باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت ایمپلنت ۱۴۰۲ می توانید از صفحه ( https://roshadent.com/%d8%a7%db%8c%d9%85%d9%be%d9%84%d9%86%d8%aa-%d8%af%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86/ ) دیدن فرمایید.

آیا ایمپلنت دائمی است ؟

ایمپلنت دندان یک درمان با عمر بسیار طولانی است و دارای دوام و ماندگاری بالا است و در بیشتر مواقع با مراقبت و نگهداری مناسب از آن می تواند تا ده ها سال به خوبی عمر نماید و سالم بماند، اما برای شکست هر درمان شرایطی نیز وجود دارد و ایمپلنت دندان نیز از این قاعده مستثنا نیست و در شرایط ممکن است ایمپلنت دندان خراب شود ودرمان ایمپلنت با شکست مواجه شود، اما اگر بخواهیم به طور خلاصه به سوال آیا ایمپلنت دندان یک درمان دائمی است پاسخ دهیم باید گفت که نه ایمپلنت دندان یک دندان دائمی نیست بلکه یک درمان با طول عمر طولانی است و طبق تحقیقات ارائه شئه طول عمر مفید ایمپلنت دندان در حدود ۲۰ سال می باشد که البته خود این عدد نیز تحت شرایط گوناگونی قرار دارد مثل برند ایمپلنت استفاده شده و مراقبت های بعد از ایمپلنت و… البته با مراقبت های مناسب از ایمپلنت های دندان ممکن است حتی تا اخر عمر شخص نیز دوام بیاورد.

نشانه های خراب شدن ایمپلنت دندان

با این که ایمپلنت دندان یک درمان با دوام با ماندگاری بالا است و ولی امکان دارد تحت شرایطی دچار خرابی شود و در این صورت نشانه هایی اتفاق می افتد که خرابی ایمپلنت دندان را برای ما آشکار می نماید، نشانه هایی مانند :

نشانه های خراب شدن ایمپلنت دندان

  • ادامه دار بودن درد جراحی بعد از ۲ تا ۴ هفته بعد از جراحی
  • نشانه ای از عفونت و تورم غیر عادی در لثه می تواند نشانه خراب شدن ایمپلنت باشد
  • ایجاد بوی بد در دهان که قبل از آن وجود نداشته است
  • ایجاد مشکلاتی در جویدن
  • شل شدن و لق شدن پایه ایمپلنت دندان

دلایل خراب شدن ایمپلنت دندان

بیماریهای خودایمنی

میزان و شانس خراب شدن ایمپلنت دندان طبق آمار در افراد دارای بیماری های خود ایمنی بالاتر از دیگر افراد است. چند نمونه از بیماری خود ایمنی که در خراب شدن ایمپلنت دندان نقش دارند عبارت اند : – آرتریت روماتوئید – لوپوس – اسکلروز چند گانه و متعدد نسج مغز و نخاع (مولتی پل اسکلروزیس) – دیابت نوع ۱ – بیماری مزمن با زخم دهان و سوءهاضمه

خونرسانی ضعیف

خون رسانی ضعیف در روز های اولیه بعد از انجام ایمپلنت دندان باعث می شود که مواد مغذی به بافت های لثه که به ترمیم و بهبودی نیاز دارند نرسد و بهبود و ریکاوری آنها با مشکلاتی مواجه نماید.

مصرف داروهای خاص

مصرف یک سری از دارو ها می تواند در روند بهبود و ریکاوری بعد از جراحی ایمپلنت تداخل ایجاد نمایند و باعث آسیب به ایمپلنت دندان و درنهایت خراب شدن ایمپلنت شوند.

عدم رعایت بهداشت دهان و دندان

عدم رعایت بهداشت دهان ودندان نه تنها می تواند به ایمپلنت دندان آسب برساند بلکه می تواند لثه و استخوان فک را نیز با مشکلاتی مواجه نماید و در نهایت باعث خراب شدن ایمپلنت دندان شود.

عفونت

عفونت دندان نه تنها می تواند شانس موفقیت ایمپلنت دندان را کاهش دهد و باعث خرابی آن شود حتی اگر به درستی درمان نشود می تواند به سلامت شما صدمه بزند و زندگی شما را به خطر بیاندازد.

فشار بیش از حد

ایمپلنت دندان یک درمان با دوام و استحکام بالا است و بهترین جایگزین برای دندان های طبیعی شما اما اگر قبل از این که به طور کامل با لثه پیوند بخورد به آن فشار وارد شود و یا بعد از آن به آن فشار های بیش از حد وارد نماییم، می تواند باعث خراب شدن ایمپلنت شود، و کسانی که عدات بدی مثل دندان قروچه دارند برای جلوگیری از خراب شدن دندان ها حتما باید از نایت گارد استفاده نمایند.

پس زدن ایمپلنت به عنوان جسم خارجی

در بعضی مواقع بدن بیمارانی که قصد انجام ایمپلنت دندان را دارند به انواع فلزات حتی تیتانیوم که یک فلز با زیست سازگاری بسیار بالا است حساسیت نشان می دهد و آن را پس می زند، و به همین دلیل پیوند بین ایمپلنت و استخوان فک برقرار نمی شود.

واکنش آلرژیک

پایه ایمپلنت دندان از جنس تیتانیوم ساخته شده است و ترکیبی از چند آلیاژ دیگر را نیز در خود دارند از این رو بدن بعضی از بیماران ممکن است به ایمپلنت کاشته شده واکنش های آلژیک نشان دهند و احساس ناخشایندی داشته باشند از همین رو پایه ایمپلنت دندان باید خارج شود و یک پایه ایمپلنت از جنس زیرکونیوم بجای آن قرار داده شود.

آسیب به عصب/بافت

در بعضی از جراحی های ایمپلنت ممکن است به دلیل بی تجربه ای یا کمبود تخصص در دندانپزشک به عصب ها و بافت اطراف محل کاشت ایمپلنت دندان آسیب برسد و باعث ایجاد درد ومشکلاتی درآن ناحیه شود که می تواند در نهایت به خراب شدن ایمپلنت بی انجامد.

AmiR

دانشجوی رشته کامپیوتر - نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا