اطلاعات عمومی

آشنایی کامل با محبوب‌ترین روش‌های اخذ ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

آشنایی کامل با محبوب‌ترین روش‌های اخذ ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

چرا باید در استرالیا سرمایه گذاری کنیم؟

کشور استرالیا با داشتن منابع طبیعی منحصربه‌فرد و اقتصاد پویا و سرزنده‌ای که دارد یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت به شمار می‌رود. هرساله حدودا ۱۰۰ هزار نفر موفق به مهاجرت به کشور استرالیا می‌شوند. یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری این کشور است. این ویزا مخصوص کارآفرینان و تاجرانی است که کسب‌وکار پررونقی دارند و در زمینه مدیریت اجرایی در سطوح بالا سوابق درخشانی دارند. ویزای سرمایه گذاری استرالیا بسته به کلاس ویزا، می‌تواند دائم یا موقت باشد. در این مطلب از موسسه مهاجرتی کانگروز با انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا و مزایای اخذ این ویزا آشنا می‌شویم.

چرا باید به فکر ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا باشیم؟

اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا نکات مثبت بسیاری دارد. شما می‌توانید در کشور مهاجرپذیر استرالیا در کنار افرادی که از ملیت‌های مختلف هستند به کارآفرینی بپردازید. در این بخش برخی از دیگر مزایای این ویزا برای شما شرح داده شده است:

  • امکان تبدیل ویزا به ویزای اقامت دائم
  • شرایط کاری مناسب و رشد اقتصادی در استرالیا
  • زندگی در یک کشور پیشرفته با ثبات اقتصادی بالا
  • امکان دریافت پاسپورت استرالیا پس از ۴ سال
  • تحصیل رایگان فرزندان تا پایان دوره دبیرستان
  • اجازه کار به صورت تمام وقت
  • امکان اسپانسری اعضای واجد شرایط خانواده برای سفر یا مهاجرت به استرالیا
  • امکان اقدام برای اخذ شهروندی
  • خدمات بهداشتی و درمانی رایگان (مدیکر)

ویزای بیزینس استرالیا چند نوع است؟

موقعیت جغرافیایی خوب و رشد و ثبات اقتصادی استرالیا، این کشور را به کشوری جذاب برای سرمایه گذاری تبدیل کرده است. ویزای سرمایه گذاری استرالیا یا همان ویزای بیزینس استرالیا انواع مختلفی دارد. این ویزا شامل کلاس‌های مختلفی می‌شود که به شرح زیر هستند:

  • ویزای زیرگروه ۱۸۸ برای اقامت ۴ ساله (محبوب‌ترین نوع)
  • ویزای زیرگروه ۸۸۸ برای اقامت دائم
  • ویزای زیرگروه ۱۳۲ برای اقامت دائم
  • ویزای زیرگروه ۸۹۰ تا ۸۹۳ برای اقامت دائم

در ادامه با بررسی دو نوع از محبوب‌ترین این زیرگروه‌ها، با روند اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا از این روش‌ها آشنا می‌شویم. توجه داشته باشید که دو روشی که در این مطلب بررسی می‌کنیم تنها روش‌های اخذ این نوع ویزا نیستند؛ بلکه پرطرفدارترین انواع آن هستند.

سرمایه گذاری در استرالیا

ویزای موقت سرمایه گذاری زیرگروه ۱۸۸؛ محبوب‌ترین ویزای سرمایه‌گذاری

از اوایل ماه جولای سال ۲۰۱۲ کلاس ۱۸۸ ویزای سرمایه گذاری استرالیا به عنوان بخشی از برنامه Skill Select مشخص شده است. این روش مسیری ساده برای مهاجرت به استرالیا را پیش روی متقاضیانی قرار می‌دهد که دارای تمکن مالی مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری در این کشور هستند. این ویزا برای افرادی است که یا بیزینس جدیدی را در استرالیا راه می‌اندازند و یا کسب‌وکاری را در این کشور مدیریت می‌کنند.

برای درخواست این نوع ویزا، متقاضی باید از طریق سیستم Skill Select درخواست خود را اعلام کند و پیش از رفتن به استرالیا، در یکی از ایالات این کشور موفق به اخذ اسپانسری شود. همچنین سه نوع درخواست برای این ویزا وجود دارد: از طریق نوآوری در کسب‌وکار، از طریق سرمایه‌گذاری و ازطریق سرمایه‌گذاری ویژه. یکی از مهم‌ترین دلایل محبوبیت این ویزا عدم الزام ارائه نمره زبان انگلیسی است.

ویزای دائم سرمایه گذاری زیرگروه ۸۸۸

ویزای دائم ۸۸۸ پس از کامل نمودن تمام شرایط ویزای ۱۸۸ در اختیار متقاضیان قرار داده می‌شود. این ویزا نوعی ویزای دائمی است و شما با داشتن این ویزا می‌توانید همراه خانواده خود به صورت نامحدود به کشور استرالیا رفت‌وآمد داشته باشید تا بتوانید در این کشور به کار و تحصیل بپردازید و نیز در صورت تمایل، اسپانسر بستگان خود برای اقامت در استرالیا شوید.

پنج شرط اصلی اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا چیست؟

برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا ۵ شرط اصلی وجود دارد. شما در ابتدا باید با بررسی شرایط خود باید ببینید که آیا می‌توانید این ویزا را دریافت کنید یا خیر؛ سپس اقدام به اخذ این نوع ویزا کنید. این شرایط به شرح زیر هستند:

  • داشتن سن زیر ۵۵ سال: درصورت بیشتر بودن سن شما از ۵۵ سال، شرایط خاصی وجود دارد که بتوانید در این مسیر اقدام کنید
  • داشتن کسب‌وکاری فعال در حداقل ۲ سال گذشته به نام شما یا با مشارکت شما و اثبات آن
  • تمکن مالی شما و همسرتان در ۲ سال گذشته باید بالای ۱۲۵۰ دلار استرالیا باشد. این اموال و دارایی‌ها شامل سند املاک، دارایی‌های داخل بیزنس، پول نقد و هرگونه دارایی دیگری که قابلیت ارزش‌گذاری داشته باشد، می‌شود
  • شما موظف هستید که در ۲ سال از ۴ سال گذشته، سالیانه بیش از ۷۵۰ هزار دلار استرالیا فروش یا سود داشته باشید. اثبات میزان درآمد از مهم‌ترین شرایط ویزای بیزینس استرالیا به خصوص در زیرگروه ۱۸۸ است
  • داشتن حداقل ۶۵ امتیاز در امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری استرالیا: این امتیاز دهی شامل سن (۱۵ تا ۳۰ امتیاز)، زبان انگلیسی (۰ تا ۱۰ امتیاز)، تحصیلات (۵ تا ۱۰ امتیاز)، سابقه کسب‌وکار (۱۰ تا ۱۵ امتیاز)، میزان دارای‌ها (۵ تا ۳۵ امتیاز) و میزان فروش (۵ تا ۳۵ امتیاز) می‌شود.

سرمایه گذاری در استرالیا

برای ثبت شرکت در استرالیا چگونه باید اقدام کرد؟

برای ثبت شعبه‌ای از شرکت خود در استرالیا باید یک نماینده قانونی در این کشور داشته باشید. پس از ثبت شرکت در استرالیا باید شعبه اصلی در ایران با ویزای کاری اسپانسر شما شود تا بتوانید شعبه جدید شرکت را با مهاجرت به استرالیا راه‌اندازی کنید. با استفاده از ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا می‌توانید بیزینس خود را در استرالیا گسترش دهید. ۴ نوع از روش‌های ثبت شرکت در استرالیا شامل ثبت شرکت با مسئولیت محدود، بیزنس شخصی یا Soletrader، شراکت و Trust می‌شود. شما می‌توانید با انتخاب یکی از این روش‌ها، کسب‌وکار خود را در استرالیا راه‌اندازی کنید.

سرمایه گذاری در استرالیا

استرالیا؛ کشوری با بستر مناسب برای رشد سرمایه

استرالیا با داشتن بستری مناسب برای سرمایه‌گذاری و ثبت شرکت، این امکان را برای مدیران، تاجران و سرمایه‌گذاران فراهم کرده است، تا بتوانند از مزایای سرمایه‌گذاری در این کشور استفاده کنند و شاهد پیشرفت در کسب‌وکار خود باشند. در این مطلب از موسسه مهاجرتی کانگروز به روش‌های مختلف ثبت شرکت و اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا اشاره کردیم. شما همواره می‌توانید با استفاده از خدمات موسسه مهاجرتی کانگروز برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا، گسترش بیزنس خود و یا ثبت شرکت در این کشور اقدام کنید. مشاورین ما در موسسه کانگروز همواره آماده پاسخ‌دهی به سوالات شما هستند.

AmiR

دانشجوی رشته کامپیوتر - نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا