چگونه باشگاه خانگی بسازیم؟!

طراحی باشگاه خانگی از جمله مسائل جالبی است که شاید تاکنون به آن فکر کرده باشید. مزیت های داشتن یک باشگاه خانگی از جمله صرفه جویی در وقت، عدم نیاز به طی کردن مسیر و درگیر شدن با ترافیک و شلوغی خیابان ها، در دسترس و آزاد بودن همیشگی دستگاه ها ممکن است افراد را به سمت تهیه ی یک باشگاه بدنسازی در خانه سوق دهد. اما در مقابل، معایبی از قبیل نیاز به هزینه ی قابل توجه برای خرید تجهیزات مورد نیاز و همچنین سختی نگهداری و تعمیرات آنها می تواند شما را از این تصمیم منصرف کند.
در ادامه ی این مطلب از مجله جفت هیچ، به بررسی نکاتی در رابطه با نحوه ی راه اندازی یک باشگاه خانگی می پردازیم. در نهایت این شما هستید که با توجه به شرایط خود، تمرین در باشگاه های بیرون از منزل را ترجیح دهید یا اینکه برای ساختن باشگاه اختصاصی تان در منزل اقدام نمایید.
نکات مهم و مراحل طراحی باشگاه خانگی
قبل از هر چیز باید به فضایی از منزل که می خواهید آن را تبدیل به باشگاه کنید، توجه داشته باشید. لازم است تمام جوانب را در نظر بگیرید و مطمئن شوید که آیا محیط مورد نظرتان برای این کار مناسب است یا خیر. تهیه ی یک کفپوش مناسب برای اتاق یا سالن، از جمله اولین و مهم ترین اقدامات خواهد بود. کفپوش باید از جنس مطلوبی برخوردار باشد و امکان لیز خوردن و آسیب های احتمالی را به حداقل برساند.
یک آینه ی تمام قد نیز از دیگر تجهیزات اولیه ای است که به آن نیاز خواهید داشت. تا هم فضای خانه را شبیه به باشگاه کرده و انگیزه ی ورزش را درون خودتان افزایش دهید؛ هم اینکه بتوانید حرکاتتان را بهتر ببینید و صحیح تر انجام دهید. فضای اتاق یا سالن باید دارای تهویه ی مناسبی باشد. می توانید یک اسپیکر یا تلویزیون نیز در محل تمرین خود قرار داده و موزیک های دلخواهتان را پلی کنید.
کدام تجهیزات ورزشی برای استفاده در منزل مناسب هستند ؟
پاسخ به این سوال به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله اینکه چه میزان فضا در اختیار داشته و چقدر بودجه می توانید برای تهیه ی لوازم مورد نیاز اختصاص دهید. به عنوان مثال، تردمیل و دوچرخه ی ثابت از جمله تجهیزات موجود در همه ی باشگاه ها بوده و برای ورزش های هوازی مورد استفاده قرار می گیرند. اما برای تهیه ی آنها خصوصا تردمیل به هزینه ی زیادی نیاز دارید.
انواع دمبل و کش های ورزشی از جمله تجهیزاتی هستند که بر اساس نحوه ی تمرین تان حتما به آنها احتیاج خواهید داشت. یکی از ابزارهای ورزشی که برای تقویت عضلات فوق العاده مفید است و نصب آسان و قیمت مناسبی هم دارد، بارفیکس می باشد. بنابراین سعی کنید بارفیکس را حتما در وسایل و تجهیزاتتان بگنجانید.
توپ های ورزشی نیز از جمله ابزارهای ساده و در عین حال کاربردی هستند که خصوصا برای تقویت عضلات شکم می توانید از آنها استفاده نمایید. همچنین پیشنهاد می کنیم یک کیسه ی ورزشی را با شن و ماسه پر کنید و یک کیسه بوکس مناسب برای باشگاه خانگی خود تهیه نمایید. یک نیمکت قابل تنظیم نیز تقریبا در انجام هر حرکت ورزشی می تواند به کمک شما بیاید.