فناوری

کاشت کامپیوتر در مغز انسان ؛ ایده ای حیرت انگیز یا شاید ترسناک!

کاشت کامپیوتر در مغز انسان ، ایده ای عجیب و شگفت انگیز است که شاید غیر ممکن به نظر برسد. و یا شاید ایده ای از روی بلند پروازی و یا حتی ترسناک جلوه کند. اما جالب است بدانید این ایده توسط برخی از دانشمندان و محققان در حال پیگیری است و چه بسا طی سال های آینده به واقعیت تبدیل شود! در ادامه با وب سایت جفت هیچ همراه باشید تا به بررسی جزئیات بیشتری در مورد این طرح بپردازیم.

کاشت کامپیوتر در مغز انسان

ایلان ماسک به دنبال کاشت کامپیوتر در مغز انسان است!

ایلان ماسک مهندس، مخترع و تاجر نام آشنای آمریکایی از جمله افرادی است که در این زمینه اقدامات مختلفی انجام داده است و به دنبال تحقق اهداف خود می باشد. یکی از این اهداف، کمک به افراد معلول بیان شده است. ایلان ماسک شرکت Neuralink را در اختیار دارد و در این شرکت در حال تلاش است تا ایده ی کاشتن کامپیوتر در مغز انسان ها را به واقعیت تبدیل نماید.

قرار است یکی از اهداف ایده ی مذکور در راستای کمک به اشخاص معلول باشد؛ اما افرادی که مبتلا به معلولیت کامل هستند، توانایی حرکت کردن ندارند. از این رو محققان این طرح در تلاش اند تا دستگاه هایی طراحی کنند که از طریق سیگنال های مغزی کنترل شوند.

ایلان ماسک و شرکت Neuralink قصد دارند این طرح را از طریق دوختن یک سری رشته های خاص به مغز پیاده سازی نمایند؛ رشته هایی که اندازه ی آنها یک چهارم قطر موی انسان است! این رشته ها علی رغم اندازه ی بسیار کوچک و ظریف خود، حاوی سنسورهایی هستند که اطلاعات را دریافت می کنند و آنها را به صورت وایرلس به دستگاهی در خارج از مغز ارسال می نمایند.

در واقع می توان گفت Neuralink به دنبال طراحی یک رابط کاربری فوق العاده پیشرفته و حرفه ای است تا افراد معلول قادر باشند با استفاده از آن، دستگاه های مختلف را کنترل کنند.

کاشت کامپیوتر در مغز انسان

ایلان ماسک قصد دارد هوش انسان را با هوش مصنوعی ادغام کند!

ایلان ماسک اهداف بزرگ تری نیز در سر دارد که یکی از آنها برقرار کردن ارتباط میان ذهن انسان و هوش مصنوعی است تا در نهایت، هوش انسان و هوش مصنوعی را با یکدیگر ادغام نماید. البته این مسئله شاید کمی ترسناک باشد. چون در این صورت شاید انسان ها را به نوعی تبدیل به ربات کند؛ ربات های هوشمندی که از قابلیت ها و توانمندی های مغز انسان و هوش مصنوعی بهره مند باشند. بستگی دارد که این قابلیت ها به چه صورت مورد استفاده قرار گیرند!

اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتری در این زمینه هستید، می توانید به وب سایت ubergizmo نیز سری بزنید.

خرید رپرتاژ خبری

امید قدرتی

دانشجوی کارشناسی - کامپیوتر نرم افزار - علاقه مند به سئو و تولید محتوا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا