فناوری

بهترین راه های کاهش تاثیرات منفی گوشی های هوشمند کدامند ؟

در این مطلب از وب سایت جفت هیچ قصد داریم بهترین روش های موجود جهت کاهش تاثیرات منفی گوشی های هوشمند را معرفی و بررسی کنیم. تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

معرفی بهترین روش های کاهش تاثیرات منفی گوشی های هوشمند

امروزه گوشی های هوشمند به بخش جدایی ناپذیر زندگی ما انسان ها تبدیل شده اند و یکی از ملزومات زندگی محسوب می شوند. تلفن های همراه در کنار فواید و مزایای مختلفی که در دنیای تکنولوژی برای افراد به ارمغان می آورند، مضرات و عوارض جانبی مختلفی نیز به دنبال دارند که سلامتی اقشار مختلف جامعه را تهدید می کند. در ادامه ی این مطلب بهترین راه های کاهش تاثیرات منفی گوشی های هوشمند را بررسی خواهیم کرد.

از هدست استفاده نمایید

در هنگام برقراری تماس های تلفنی سعی کنید از هدست استفاده نمایید تا کمتر در معرض امواج الکترومغناطیسی گوشی قرار بگیرید و آسیب کمتری به مغز شما وارد شود. البته توجه داشته باشید که هدست های بی سیم (بلوتوث) نیز به نوبه ی خود یک میدان الکتریکی ایجاد کرده که برای گوش مضر است؛ بنابراین استفاده از هدست های سیمی در اولویت قرار دارد.

گوشی را از اشیاء فلزی دور کنید

یکی دیگر از عواملی که تاثیرات منفی گوشی های هوشمند را تشدید می کند، قرار دادن گوشی در معرض اجسام فلزی می باشد؛ چون در این شرایط گوشی همانند یک گیرنده عمل کرده و امواج مضر بیشتری را به سمت بدن می فرستد.  بنابراین تا حد امکان تلفن های همراه را از اجسام فلزی دور نگه دارید.

گوشی را در هنگام خواب روی حالت هواپیما (پرواز) قرار دهید

در هنگام خواب بدن در حال استراحت و مغز نیز در حال پردازش اطلاعات قبلی می باشد. در چنین شرایطی اگر تلفن همراه در اطراف محل خواب قرار داشته باشد، پردازش اطلاعات را با اختلال مواجه می کند. اگر شب ها از تلفن همراه خود به عنوان ساعت زنگدار استفاده می کنید، آن را روی حالت پرواز یا همان Airplane Mode قرار دهید. در این حالت، آنتن سیمکارت، وای فای و NFC غیرفعال شده و تمام میدان های الکتریکی اطراف گوشی از کار می افتد.

تلفن همراه را از نقاط حساس بدن دور نگه دارید

دلیل اینکه توصیه می شود از اسپیکر یا هدست استفاده کنید این است که امواج موبایل برای مغز انسان ضرر دارد؛ از طرف دیگر تلفن همراه را نباید در جیب پیراهن گذاشت؛ چون به عملکرد طبیعی قلب نیز صدمه وارد می کند. همچنین تحقیقات نشان داده مردانی که تلفن همراه خود را در جیب شلوارشان قرار می دهند، نسبت به سایر مردان اسپرم های ضعیف تری دارند و ممکن است با عقیمی موقت مواجه شوند.

روی استفاده ی کودکان از گوشی های هوشمند نظارت داشته باشید

بدن کودکان چون هنوز به تکامل نرسیده، نسبت به بزرگسالان حساسیت بیشتری به امواج تلفن های همراه نشان می دهد. اگر فرزند شما به سنی رسیده که مثلا با گوشی شما بازی می کند، در هنگام بازی وی گوشی را روی حالت پرواز قرار دهید تا در معرض امواج مضر قرار نگیرد. همچنین تلفن همراه را کاملا دور از اتاق نوزاد نگه دارید.

جلوی آنتن دهی گوشی را نگیرید

به هیچ عنوان با دست خود قسمت بالای گوشی (آنتن) را مسدود نکنید. چون در این شرایط تلفن همراه تلاش بیشتری برای آنتن دهی انجام داده و شدت امواج افزایش می یابد. همچنین گوشی را در نقطه ای از منزل قرار دهید که در وضعیت مطلوب آنتن دهی می باشد؛ چون در مکان هایی که آنتن دهی ضعیف است، شدت امواج بیشتر خواهد شد.

مدت زمان مکالمات خود را کاهش دهید

تا حد امکان مدت زمان مکالمات خود را کاهش داده و فقط برای تماس های ضروری از تلفن های همراه استفاده نمایید. در ضمن در هنگام برقراری تماس، امواج الکترومغناطیسی مضر به بالاترین حد ممکن می رسند؛ بنابراین تا زمانی که تماس تلفنی با مخاطبتان به طور کامل برقرار نشده است، اکیدا از چسباندن تلفن همراه به گوش خودداری نمایید. همچنین می توانید از اسپیکر استفاده نموده و تلفن همراه را مستقیما به گوش های خود نچسبانید.

گوشی های هوشمند با میزان SAR پایین تر را خریداری کنید

در هنگام خرید تلفن های همراه به شاخص SAR (نرخ جذب امواج بر بدن) توجه داشته باشید. این عدد هر چقدر پایین تر باشد، بهتر خواهد بود.

از مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها استفاده کنید

یکی از تاثیرات منفی گوشی های هوشمند از بین بردن آنتی اکسیدان هاست که جزء مواد ضروری و حیاتی برای بدن می باشند. بدین منظور از خوراکی های حاوی آنتی اکسیدان از جمله میوه ها و سبزیجات به میزان بیشتری استفاده نمایید.

در این مقاله به بررسی مهم ترین راه های کاهش تاثیرات منفی گوشی های هوشمند و امواج مضر آنها پرداخته شد. اگر شما علاوه بر این موارد، راهکارهای دیگری نیز سراغ دارید، با ما در میان بگذارید.

امید قدرتی

دانشجوی کارشناسی - کامپیوتر نرم افزار - علاقه مند به سئو و تولید محتوا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا