آموزشسئو

سئو در سال ۲۰۲۱

بیش از ۹۰ درصد کاربران در دنیا برای جستجو در فضای وب از گوگل استفاده میکنند و گوگل یک فضای مناسب برای معرفی سایت و افزایش درآمد است. اما برای رسیدن به درآمد از طریق گوگل نیاز به فعالیت هایی دارید که نیاز به صبر و بردباری زیاد است. سئو یا اس ای او  (SEO) به معنی بهینه سازی موتور جستجو که بی شک بهرین روش برای بازاریابی سایت و افزایش ورود کاربران است.

مسیر سئو گرچه طولانی است اما نتیجه آن شیرین و لذت بخش خواهد بود. از زمان شکل گیری وبسایت ها گوگل به صورت مداوم در حال بروزرسانی موتور جستجوی خود بوده تا بتواند نتایج مناسب تری به کاربران نمایش دهد. این بروزرسانی ها کار وبمستر هایی که سئو کلاه سیاه را انتخاب میکنند را سخت میکند و بسیاری از کسانی که از این روش ها استفاده کردند توسط گوگل پنالتی میشوند.

سئو در سال ۲۰۲۱ شاهد تغییرات جدی بود که این تغییرات به دلیل افزایش استفاده از موبایل در سال های اخیر است و کاربرانی که امروزه بیشتر جستجو های خود را با تلفن های همراه انجام میدهند. در سال ۲۰۲۰ میلادی میزان جستجو های گوگل توسط موبایل بیش از ۶۰ درصد بوده است که در مقایسه با سال قبل ۳ الی ۵ درصد افزایش داشته است.

یکی از ابزار های دیجیتال مارکتینگ گوگل، گوگل سرچ کنسول است، که به تازگی بخشی توسط تیم گوگل به آن اضافه شده است که سایت شما را طبق دستگاه های موبایلی بررسی میکند و این بخش به شما در داشتن وبسایتی کاربردی و مناسب برای دستگاه های موبایلی و تبلتی کمک میکند. توجه گوگل به سئو در سال های اخیر با رویکردی تازه وبمستران را مجبور به بروزرسانی دانش خود میکند. تغییرات در سال های اخیر فقط به نمایش وب سایت در دستگاه هاهی مختلف نبوده و معیار های زیادی را به ربات های خود اضافه کرده و بسیاری را بی اهمیت شمارده. نرخ پرش یکی از مواردی بوده که توسط گوگل در ماه های ابتدایی سال ۲۰۲۱ ارزش خود را از دست داد و گوگل دیگر این مورد را بررسی نمیکند. اما همچنان نمیتوان آنرا بی تاثیر دانست و وب سایت ها برای بهبود درصد نرخ پرش کاربران خود باید تلاش کنند تا کاربرانی راضی تر داشته باشند.

از سویی دیگر گوگل نگاه ویژه ای به سرعت بارگذاری وب سایت ها دارد و این امر آنقدر مهم میشود که گوگل دو ابزار گوگل سرچ کنسول و گوگل پیج اسپید را برای کاربران تدارک دیده است. ازدید گوگل پارامتر هایی تعیین شده است که وبمستران باید این پارامتر ها را رعایت کنند تا بارگذاری صفحات زیر میانگین زمان تعیین شده باشد. زمان بارگذاری مناسب برای وبسایت ها زیر ۴ ثانیه است و بیش از آن نیاز به بررسی و رفع ایرادات دارد. تمام این بروزرسانی ها توسط گوگل یک هدف دارد. هدف بزرگترین موتور جستجو این است که ربات های بررسی وب سایت ها به کاربران نزدیک تر شوند.

با نگاهی به تغییرات گوگل در سال اخیر متوجه خواهیم شد که گوگل تلاش زیادی برای درک بهتر رفتار کاربران میکند این تلاش ها الگوریتم های گوگل را هرروز بهتر و حساس تر میکند. نگاهی به این تغییرات بیاندازیم:

محتوا

گوگل دیگر به کلمات کلیدی محدود نیست و درک کاملی از محتوای وبسایت شما دارد که این امر به لطف بهبود الگوریتم های سئو داخلی میسر شد.. ربات ها تمام کلمات کلیدی هم خانواده و هم معنی را بررسی و آنالیز میکنند تا بتوانند درک مناسبی از محتوای شما داشته باشند و نگارش مقالات شما را بررسی میکنند. درک محتوایی گوگل به حدی رسیده است که در زمان جستجو واژه ای که در متن شما استفاده شده است گوگل توضیح متفاوتی در متا دسکریپشن یا توضیحات متا نمایش میدهد. از این رو به شما پیشنهاد میشود از جملات خوبی برای کلمات کلیدی خود استفاده کنید.

طبق گفته های جدید یکی از مدیران گوگل دیگر تعداد واژه های محتوا اهمیتی ندارد و مفهموم محتوا در کنار بازخورد کاربران حائز اهمیت است. پیش از این حداقل تعداد واژه های یک مقاله ۳۰۰ واژه بیان شده بود که در حال حاضر این مقدار اهمیتی ندارد.

سئو تکنیکال

مهمترین تغییرات در سال اخیر مربوط به سئو تکنیکال بود. بخشی که با تمرکز بر ساختار سایت ها مورد تغییرات قرار گرفت و توجه گوگل به این بخش بیش از قبل شد. این موارد شامل زمان نمایش اولین محتوا به کاربر، زمان نمایش اولین متن به کاربر، زمان تثبیت المان ها در سایت و زمان نهایی بارگذاری صفحات است. عواملی مانند تصاویر، ویدئو ها و حتی فونت ها زمان بارگذاری سایت را افزایش میدهند و گوگل تمام این موارد را در ماه های اخیر مورد بررسی قرار میدهد.

خرید رپرتاژ خبری

امید قدرتی

دانشجوی کارشناسی - کامپیوتر نرم افزار - علاقه مند به سئو و تولید محتوا

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا