اخبار کسب و کاراطلاعات عمومی

استفاده از پارتیشن اداری برای تفکیک فضا

آیا فضای اداری شما به درستی نیازهای شما را برآورده نمی­کند؟ آیا عدم تمرکز در محیط اداری شلوغ بر کیفیت عملکرد کاری خودتان یا کارکنانتان اثر منفی گذاشته است؟ شاید زمان آن فرا رسیده باشد که درباره نحوه پیکربندی فضای کاری خود تجدید نظر کنید و فضای کاری خود را برای افزایش کارایی و بهره‌­وری بیشتر تقسیم و یا پارتیشن بندی کنید. از جمله مزایای کار در فضای اداری باز، می توان به افزایش همکاری و کار گروهی اشاره کرد. با این حال، یک نقطه ضعف قابل توجه، حواس پرتی است که از افزایش سطح تداخل شنیداری و بصری ایجاد می­گردد.

تقسیم یک فضای وسیع به مناطق کوچک­تر و اختصاصی ممکن است چیزی باشد که برای ایجاد حریم شخصی و امکان تمرکز بیشتر در کارها کافی باشد. در این زمینه پیشنهاد ما به شما پارتیشن بندی اداری است.

انواع پارتیشن

پارتیشن­‌ها بطور کلی از منظر مکانیسم عملکردی به دو دسته ثابت و متغیر تقسیم می­شوند. پارتیشن ثابت با استفاده از پیچ و مهره بر سطح زمین نصب می­گردد و ارتفاع آن با توجه به درخواست کارفرما ممکن است تا سقف ادامه یابد و در صورت احساس نیاز به سقف هم متصل گردد.

پارتیشن متحرک برای جابجایی و تنظیم فضا مناسب هستند و در هر لحظه توانای تغییر دکوراسیون را دارید، از انواع پارتیشن­های اداری محرک می­توان به پارتیشن ریلی، پارتیشن لولایی، پارتیشن متحرک چرخ‌دار. پارتیشن متحرک لولایی و…. اشاره کرد. اما ما در این مقاله به پارتیشن هایی که بیشتر در محیط اداری استفاده می شود می پردازیم. همراه ما باشید.

 

پارتیشن اداری چیست؟

پارتیشن از نظر لغوی به معنای جدا کننده می­باشد. در دکوراسیون داخلی از پارتیشن به­عنوان دیوار تفکیک کننده فضای درونی به بخش های مجزا استفاده می­شود. پارتیشن اداری در محیط کار و اداری برای کاربردی کردن فضا و ایجاد محیطی خصوصی و آرام برای کارمند استفاده می­شود. پارتیشن اداری در سبک­های مختلف متناسب با سبک دکوراسیون و در رنگ و طرح های مختلف قابل خریداری است.

 

انواع پارتیشن های اداری براساس مکانیسم عملکردی

 

  • پارتیشن نواری یا چرخشی: به دیواره­های میله­ای نواری گفته می­شود که بر محور ثابتی چرخیده و با ایجاد سایه روشن باعث تفکیک فضا می­شوند، این پارتیشن­ها معمولا از وزن سبکی برخوردارند.
  • پارتیشن ریلی: این پارتیشن­ها برای استفاده چند منظوره، کاربردی خواهند بود همانند درهای ریلی موجود در فروشگاه نصب خواهند شد و در هرزمان امکان جمع کردن آن برای ایجاد فضا بیشتر فراهم خواهد بود
  • پارتیشن آکاردئونی یا تاشو: به پارتیشن­های که با لوله بهم متصل شدند و به راحتی قابل جابجایی و حمل هستند اشاره دارد، این نوع پارتیشن در جنس­های مختلف چوبی الومینیومی و…در سطح بازار موجود هستند
  • پارتیشن چرخ­دار: در این نوع پارتیشن چرخ هایی برای حمل نقل اسان­تر در زیر پارتیشن­های تاشو تعبییه شده است.

پارتیشن اداری عایق صدا:

پارتیشن اداری عایق صدا و یا پارتیشن اکوستیک برای کاهش الودگی صوتی کاربرد دارد، این پارتیشن­های دو جداره که در بین آن­ها یک لایه از مواد عایق به کار می­رود برای اتاق­های کنفرانس وجلسات و همچنین اتاق کارمندان بخش پشتیبانی که مدت زمان زیادی مشغول مکالمه تلفنی هستند، کاربردی خواهد بود.

پارتشن اداری تک جداره و دوجداره:

پارتیشن­های اداری تک جداره از جنس شیشه هستند که در قالب آلومینیمی قرار می­گیرند، پارتیشن اداری دوجداره عایق صدا هستند و برای تهیه آن هزینه بیشتری از تک جداره مصرف خواهد شد.

تقسیم بندی پارتیشن­های اداری بر اساس جنس و متریال

  • پارتیشن چوبی
  • پارتیشن MDF
  1. پارتیشنMDF ضخیم
  2. پارتیشن MDFنازک
  • پارتیشن شیشه ای
  1. پارتیشن اداری شیشه ای آلومینیوم استیل
  2. پارتیشن اداری شیشه ای فریم لس
  3. پارتیشن اداری شیشه ای رنگی
  4. پارتیشن اداری شیشه ای متحرک
  5. پارتیشن اداری شیشه ای استیل
  6. پارتیشن اداری شیشه ای تک جداره
  7. پارتیشن اداری شیشه ای دوجداره
  • پارتیشن فلزی
  • پارتیشنPVC
  • پارتیشن سفالی
  • پارتیشن کنافی
  • پارتیشن گیاهی
  • پارتیشن سنگی
  • پارتیشن اجری و…

پارتیشن اداری

مزایای پارتیشن اداری چیست؟

  • تفکیک ورودی و خروجی‌ها : باا پارتیشن­بندی اداری امکان زیباسازی در و تفکیک ورودی‌ها و خروجی‌ها قابل اجرا است.
  • ایجاد اتاق­ها و راهروها: در مواردی که فضای کاری محدود است با استفاده از پارتیشن­بندی می­توان حریم خصوصی مورد نیاز را فراهم کرد.
  • پنهان کردن نقص­ها و ایرادات از دید ارباب رجوع: در مواردی نقص­هایی در ساختمان اداری وجود دارد که از زیبایی بصری شرکت می­کاهد. در این موارد با پارتیشن­بندی اداری می‌توان مانعی برای دید افراد ایجاد کرد.
  • تغییر دکوراسیون و تنوع در محیط کاری: تنوع بالا در رنگ و طرح پارتیشن­ها می­تواند زیبایی و جلوگیری از یکنواختی در محیط کاری را برای شما به ارمغان آورد.
  • مقرون به صرفه بودن: هزینه جداسازی با پاریتشن در مقایسه با ساخت دیوار بسیار مقرون به صرفه تر می­باشد.
  • سادگی نصب: راحتی نصب از دیگر مواردی است که می­توان به آن اشاره کرد. علاوه بر آن هزینه­های ناشی از مصرف انرژی به طور قابل ملاحظه­ای کاهش پیدا خواهد کرد.
  • ایجاد حریم خصوصی: با استفاده از پارتیشن­ اداری، ایجاد حریم خصوصی هرچه بیشتر برای کارمندان و همچنین کاهش آلودگی صوتی و بصری امری قابل اجرا می­باشد.

 

مراحل پارتیشن اداری برای تفکیک فضا

ارزیابی اولیه: در اولین قدم برای استفاده از پارتیشن در محیط کار طراح باید ارزیابی شایسته ای درمحل مدنظر انجام دهد و کارفرما باید تمام نظرات و خواسته های خود را بطور کامل بیان کند تا در مجموع تصمیم درستی از نظرمتریال و سبک کار صورت گیرد.

ارسال طرح ابتدایی: بعد ازآن طراح با توجه به درخواست کارفرما پلان محیط اداری را از زاویه دید بالا در دو بعد اماده می­کند که در آن چگونگی قرارگیری پارتیشن­ها، جنس وکاربری آن­ها…. بررسی شده است.

انتخاب رنگ و ثبت طرح: در این مرحله کارفرما پس از بررسی پلن ترسیمی و براورد هزینه رنگ مورد نظر را اعلام و برای شروع کار جهت زیرسازی اقدام می­کند.

پارتیشن اداری

سخن اخر

با توجه به اینکه استفاده از پارتیشن اداری از بهترین راه های تفکیک فضا است باید برای رسیدن به نتیجه دلخواه، انتخاب پیمانکاری توانا را در اولویت قرار دهیم. گرفتن مشاوره و بررسی همه جانبه قبل از شروع کار از مهمترین اقدامات ضروری برای ایجاد پارتیشن بندی مناسب و کاربردی است زیرا نیاز سنجی دقیق جایگاه ویژه­ای را در دکوراسیون داخلی به خود اختصاص می­دهد.

 

خرید رپرتاژ خبری

امید قدرتی

دانشجوی کارشناسی - کامپیوتر نرم افزار - علاقه مند به سئو و تولید محتوا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا