چکیده : خدمات مشاوره حرفه ای سئو توسط زبده ترین مشاوران SEO آژانس مارکتینگ شتاب دی ام بسیاری اوقات دارندگان شغلها و خدمات اینترنتی نمیدانند از کجا شروع کنند و چه راهی در پیش بگیرند
مشاوره سئو چیست؟ مشاور سئو کیست و چه کار می کند؟ (بررسی کامل)
مشاوره سئو خدمتی است که یک سئوکار به دارندگان وبسایتها ارائه میدهد. خدمات مشاوره حرفه ای سئو توسط زبده ترین مشاوران SEO آژانس مارکتینگ شتاب دی ام بسیاری اوقات دارندگان شغلها و خدمات اینترنتی نمیدانند از کجا شروع کنند و چه راهی در پیش بگیرند تا نام و دامنه وبسایتشان در زمان جستوجوی مخاطبان در مرورگرهای اینترنتی در رتبه بالا نمایش داده شود. در چنین زمانی نیاز به مشاوره سئو سایت دیده میشود. مشاور سئو سایت اطلاعات مورد نیاز این مخاطبان را در اختیار آنها قرار میدهد. مشاوره سئو به شما میگوید کار خود را از کجا شروع کنید. چه کارهایی انجام دهید و همچنین چه کارهایی را نباید انجام دهید.
هدف از مشاوره سئو بالا بردن اطلاعات شما، به شکلی است که بتوانید بهترین راه را برای بالاتر بردن رتبه وبسایت خود در پیش بگیرید. نتیجه مشاوره درست و اصولی، انتخاب استراتژی درست و در نتیجه بالاتر رفتن رتبه وبسایت شما است. همچنین مشاوره نادرست با انتخاب استراتژی غیراستاندارد همراه است و با پائین آمدن رتبه وبسایت شما در گوگل خود را نشان میدهد.
برای مشاوره سئو می توانید به سایت های مشاوره سئو از جمله مدیروب ، شتاب دی ام ، وب سیما ، نیوسئو مراجعه نمایید.
فهرست مطالب
مشاوره سئو شامل موارد زیر است:
* طراحی وبسایت با اصول سئو.
* برطرف کردن مشکلات احتمالی وبسایت شما.
* تکنیکهای سئو.
* کلمههای کلیدی.
* زمان تقریبی رسیدن به نتیجه.
* هزینه لازم تا زمان رسیدن به نتیجه.
* تولید محتوای سایت، شامل متن، گرافیک و اینفوگرافی.
* تحلیل و آنالیز سئوی سایتهای رقیب شما.
* تحلیل استراتژیهای بهکارگرفته شده و مقدار افزایش بازدید سایت.
* برگزاری دورههای آموزش سئو.
* کمک به دیده شدن وبسایت در صفحه نخست گوگل.
* معرفی برند موردنظر به کاربران اینترنت.
* آشنا ساختن شما با جدیدترین الگوریتمهای گوگل.
* تبدیل مخاطبان اتفاقی وبسایت شما به مشتریان همیشگی.
* کاستن از هزینه تبلیغات.
* کمک به فروش بیشتر کالا و خدمات.
چه کسانی به مشاوره سئو نیاز دارند؟
میتوان گفت همه افرادی که در زمینه فروش کالا و خدمات در بستر اینترنت فعال هستند، نیاز به مشاوره سئو و استفاده از خدمات سئو دارند. این نکته را همواره در نظر داشته باشید که قدرتمندترین شرکتهای ارائه دهنده کالا و خدمات در دنیا، در کار خود از توانمندترین مشاوران سئو کمک میگیرند. اما اگر بخواهیم لیستی از افرادی که نیاز به مشاوره سئو دارند بدهیم باید بگوییم:
* افرادی که در ابتدای راه هستند و بهتازگی وبسایت خود را راهاندازی کردهاند.
* کسانی که نمیدانند فرایند سئو سایت آنها چگونه است.
* افرادی که ایدهای برای سئو سایت خود دارند، اما نمیدانند آن را چگونه اجرا کنند.
* کسانی که رتبه سایت آنها در مرورگرهای اینترنتی بالا است و میخواهند که بالا بماند.
* فروشگاههای اینترنتی، کسبوکارهای کوچک و بزرگ، شرکتهای صنعتی و خدماتی، آموزشگاههای هنری و فنی، هتلها، اقامتگاههای گردشگری، استارتاپها، تورهای گردشگری، آژانسهای مسافرتی و…
مهدی سراوانی مشاور سئو سایت
مشاور سئو کیست؟
مشاور سئو یک راهنما است که وبسایت شما را بهینهسازی میکند تا در مرورگرهای اینترنتی بهتر و بیشتر دیده شوید. تصور کنید پا به جاده ناشناختهای گذاشتهاید و وجود یک راهنما در آنجا شما را یاری میکند تا مسیر درست را بپیمائید و به مقصد برسید. یک مشاور سئو همان راهنما است که خدمات مختلفی به دارندگان وبسایتها ارائه میدهد تا کسبوکار آنها به هدف نهایی خود نزدیک شود. خدمات مشاوره حرفه ای سئو توسط حرفه ای ترین تیم مشاور سئو آژانس دیجیتال مارکتینگ شتاب دی ام انجام می شود.
هدف نهایی یا مقصد کسبوکارهای اینترنتی فروش کالا و خدمات است که نمایش در صفحه اول گوگل پیشزمینه آن است. چند نمونه از فعالیتهای مشاوران سئو به این شرح است:
* رساندن وبسایت شما به جایگاه مناسب در رتبهبندی گوگل.
* شناخت کافی از سیستمهای مدیریت محتوا و تولید محتوای باکیفیت.
* تجزیه و تحلیل کلمههای کلیدی و آنالیز آنها پس از استفاده در وبسایت، و تحلیل تاثیر آنها در بالاتر رفتن میزان ترافیک وبسایت شما.
* داشتن دانش استراتژی نامگذاری و ایجاد دامنه برای وبسایت شما.
ویژگیهای مشاور سئو:
کارشناس سئو یا سئوکار بودن تخصصی ویژه است که خلاقیت و تجربه در موفقیت آن نقش بزرگی بهعهده دارد. دانش مشاوران سئوی موفق در دنیا در زمینه کاری خود همواره بهروز است و آنها معمولا از همه خبرهای مربوط به حوزه کاری خود باخبر هستند.
یکی از مهمترین خبرها که سئوکاران همواره پیگیر آن هستند، تغییراتی است که در الگوریتمهای گوگل ایجاد میشود. همچنین تحلیل وبسایت رقیبان و استراتژی آنها در رسیدن به موفقیت، روش دیگری برای دستیابی به موفقیت است. تیم شتاب دی ام خدمات سئو و مشاوره سئو به صورت حرفه ای ارائه می دهند.
چهار ویژگی بارز یک مشاور سئو:
* به روز بودن:
دانش یک مشاور سئو باید بهروز باشد و او باید بر سئوی سایت تسلط کامل داشته باشد. مشاور سئو با همه ابزارهای سئو آشنا است و برای حل مشکلات سایت، راهکارهای تخصصی و حرفهای ارائه میدهد.
* راستگو بودن:
مشاور سئو باید با شما صادق باشد و وعدههای دروغین به شما ندهد. یک مشاور سئوی راستگو و واقع بین به شما وعده یکماهه افزایش رتبه سایت و قرار گرفتن در صفحه اول گوگل را نمیدهد.
* بهرهگیری از ابزارهای مختلف:
مشاور سئو سایت حرفهای با مدد از ابزارهای مختلفی مانند گوگل آنالیتیکس رفتار مخاطبان را بررسی و تحلیل میکند. پس از آن بهترین راهکارها را برای تبدیل مخاطبان از حالت تماشاگر به حالت مشتری سایت شما ارائه میدهد.
* برنامهریزی برای تبلیغات:
سئوکار حرفهای شما را راهنمایی میکند تا تبلیغات سایت خود را چگونه پیش ببرید. مثلا کجا و چگونه از رپرتاژ استفاده کنید، در کجا بک لینک به کار ببرید، و چگونه از شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و… استفاده کنید. تیم شتاب دی ام تمام تلاش خود را می کند تا در تمامی خدمات سئو این ۴ اصل را سرلوحه کار خود قرار دهد.
چند پرسش متداول درباره مشاوره سئو و مشاور سئو:
* اهمیت و ضرورت دریافت مشاوره سئو چیست؟
نخستین نکته در بیان اهمیت و ضرورت مشاوره سئو جلوگیری از بروز مشکلات جدی در یک وبسایت است. بسیاری از مدیران وبسایتها تولیدکنندگان کالاها و خدمات هستند. در اینگونه موارد مشورت با مشاور سئو جلوی مشکلات احتمالی وبسایتها را میگیرد. کارشناسان سئو با ارائه راهکارها و تکنیکهای مهم و تاثیرگذار به شما کمک میکنند تا سئوی سایت خود را بهبود ببخشید.
از دیگر مواردی که ضرورت و اهمیت مشاوره سئو را نمودار میکند، رقابتی است که امروزه بر سر معرفی کالا و خدمات، و فروش آنها است. سئوکاران در اینگونه موارد نیز خدمات بسیاری به شما ارائه میدهند که برخی از آنها از این قرارند: انتخاب هاستینگ مناسب، انتخاب کلمههای کلیدی مناسب، تاثیرگذار و مرتبط با شغل شما، ارائه مشاوره برای تولید محتوای باکیفیت و قوی، ارتقاء سئوی داخلی و خارجی وبسایت شما، ارائه تکنیکهای مختلف برای بالاتر رفتن سرعت لود شدن وبسایت، ارائه مشاورههای تخصصی درباره آنالیز استراتژیهای استفادهشده در وبسایت و آنالیز میزان تاثیرگذاری کلمههای کلیدی، دیجیتال مارکتینگ و بسیاری موارد دیگر.
پرداختن به بازاریابی نیز از موارد بسیار مهم و موردتوجه مشاوران سئو است. همچنین پرداختن به اولویتبندی کارهای مختلفی که قرار است برای یک وبسایت انجام شود، پیادهسازی تکنیکهای سئو را آسانتر میکند. بدین ترتیب میبینیم که برای بهبود سئوی سایت راهی جز مشاوره با یک سئوکار حرفهای باقی نمیماند.
* سئو داخلی و سئو خارجی به چه معنا است؟
سئو داخلی یا On-Page به عملکردهای داخلی یک سایت گفته میشود که باعث ارتقاء سئو سایت میشود. سئوی داخلی مواردی مانند ساختار فنی سایت، تولید محتوا و رابط کاربری آن را دربرمیگیرد.
سئو خارجی یا Off-Page به فعالیتهایی گفته میشود که خارج از یک وبسایت انجام میشود تا سایت برای مرورگرها شناخته شود. مواردی از قبیل رپرتاژآگهی، تبلیغات دیجیتال، و لینکسازی از موارد سئوی خارجی وبسایتها است
* ویژگیهای یک سئوکار حرفهای چیست؟
یک سئوکار تا حرفهای شدن راه پرچالشی در پیش دارد. راهی که با آموزش آغاز میشود و با تجربه ادامه پیدا میکند. راهی که شاید در آن شکست را هم تجربه کند و چیزهای بیشتری یاد بگیرد. سئوکار بودن فقط به معنای کمک به قرارگیری یک سایت در صفحه اول موتور جستوجوی گوگل نیست. هدف اصلی از دیده شدن سایت در مرورگرهای اینترنتی، فروش کالا و خدمات است. پس هدف نهایی سئوکار هم استفاده از تکنیکهایی برای بالاتر بردن رتبه وبسایتها، با هدف دستیابی به فروش بیشتر آنها است.
ویژگیهای یک سئوکار حرفهای بسیار است، اما از بین آنها میتوان به چند مورد مهمتر اشاره کرد:
- خواندن و شنیدن و یادگیری:
یک سئوکار حرفهای روند یادگیری را از مدتها پیش آغاز کرده است. او با خواندن مقالههای مختلف و یادگیری اصول سئو از منابع معتبر، اولین گام را در دستیابی به دانش سئو برداشته است. در زمینه سئو مقالههای مختلفی منتشر شده و در سایتهای مختلف در دسترس همگان قرار گرفته است. سئوکار حرفهای میخواند، میشنود و همه اصول مربوط به کار خود را یاد میگیرد تا در زمان لازم از آنها استفاده کند.
- پیاده سازی دانشی که آموخته:
گام دوم سئوکار حرفهای پیادهسازی آنچه که آموخته است. سئوکار حرفهای آموختههای خود را در وبسایتها پیادهمیکند و سایتها را با اصول سئو همگام و هماهنگ میکند. مسیر کارشناس سئو از تولید محتوا، کلمههای کلیدی، شناخت الگوریتم گوگل، برنامه ریزی سئوی داخلی و خارجی سایت، و توانائی آنالیز دادهها میگذرد.
- تسلط بر ابزار سئو:
سئوکار حرفهای بر ابزار سئو کاملا مسلط است و با شناخت آنها میداند از چه ابزاری، در کجا استفاده کند.
- تحلیل رقبا:
از مهمترین ویژگیهای یک سئوکار ماهر بررسی وبسایت رقیبها و شناخت عوامل موثر در موفقیت آنها است. بررسی وبسایتهای رقبا کاری فراتر از دقت در بک لینکهای آنها است. بررسی رقبا به این معنی است که سئوکار حرفهای کلمههای کلیدی رقیبان را شناسایی میکند و رتبه آنها را در گوگل مورد بررسی قرار میدهد. همچنین با ابزارهای مختلف به دلایل موفقیت دامنه و سایت آنها پی میبرد تا در بالاتر بردن رتبه سایت مورد نظر خود بتواند از آنها استفاده کند.
- داشتن استراتژی:
هر سئوکار حرفهای میداند برای موفقیت باید استراتژی درستی داشته باشد. انتخاب بهترین استراتژی به دیدن، خواندن، تمرین، تکرار و یاد گرفتن او بستگی دارد.
- صبور بودن:
یک مشاور سئو برای دستیابی به بهترین نتیجه صبر میکند. پس از تلاش سئوکار در بهینهسازی سایت موردنظر، نوبت انتظار است. گاهی اوقات زمانی بین سه تا شش ماه موردنیاز است تا نتیجه کار سئوکار مشخص شود.
برای دریافت تمامی خدمات سئو می توانید به سایت شتاب دی ام با آدر اینترنتی https://www.shetabdm.com/ مراجعه نمایید.
منبع: آژانس دیجیتال مارکتینگ