اطلاعات عمومی

ویسکوز چه نوع پارچه‌ای است؟

کاربرد پارچه ویسکوز چیست

احتمالا اگر نگاهی به کمد لباس‌های خود بیاندازید، خواهید دید که تعداد زیادی از لباس‌های شما با استفاده از پارچه ویسکوز دوخته شدند. پارچه‌ای نرم، سبک وزن و جذاب که پوشش راحتی را برای شما به ارمغان می‌آورد. به‌طور کلی پارچه ویس کوز با استفاده از متریال خمیر چوب ساخته می‌شود. متریالی که جایگزین ابریشم است و تقریبا خواصی شبیه به این پارچه لوکس دارد.با استفاده از این پارچه می‌توانید انواع مختلفی از بلوز، کت، پیراهن خانگی و حتی منسوجات دیگری که در خانه کاربرد دارد، آماده کنید. اگر شما هم مشتاق هستید که به‌طور کامل با این پارچه آشنا شوید و ویژگی‌های مختلف آن را بدانید، در ادامه این مقاله از فروشگاه آنلاین پارچه جوادی تکس همراه ما بمانید. ما در این صفحه قصد داریم مزایای مختلف و کاربرد پارچه ویسکوز در لباس ها را بررسی کنیم. معرفی پارچه ویسکوز  ویسکوز چه نوع پارچه‌ای است؟ این پارچه برای اولین بار در سال ۱۸۸۳ به عنوان یک ابریشم مصنوعی ارزان قیمت مورد استفاده قرار گرفت. ویسکوز از درختان  و مواد طبیعی به دست می‌آید؛ اما در فرایند تولید آن، مواد شیمیایی نیز کاربرد دارند.

به همین دلیل به اندازه پارچه نخی و یا کتان، طبیعی محسوب نمی‌شود. در عین حال، استفاده و غلظت زیاد مواد شیمیایی در تولید این پارچه باعث شده که قیمت آن کاملا مقرون به‌صرفه باشد و بهترین گزینه برای تولید انواع منسوجات پارچه‌ای مانند لباس، کفش، فرش و حتی برخی لوازم خانگی باشد. مزایای پارچه ویسکوز این پارچه جالب و جذاب، ویژگی‌های ممتاز متفاوتی دارد که موجب می‌شود گزینه بسیار خوبی برای دوخت انواع لباس‌های تابستانی و خانگی کاربرد دارد. این موارد شامل: ویسکوز، پارچه‌ای نرم و لطیف با لمس این پارچه در همان ابتدا متوجه نرمی و لطافت بی‌اندازه آن می‌شوید. پارچه‌ای براق، و زیبا که حسی نرم به شما انتقال می‌دهد. همچنین نرمی این پارچه چیزی شبیه به لطافت ابریشم است و حسی خوب از پوشیدن لباسی راحت را به شما القا می‌کند. مقرون به‌صرفه و اقتصادی اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که دوست دارید هر روز لباس‌های متنوعی به تن کنید، اما از هزینه‌های خرید لباس دور باشید، بهتر است خودتان دست به کار خیاطی شوید و با پارچه ویسکوز، لباس بدوزید.

پارچه ویسکوز

ویسکوز پارچه‌ای ارزان قیمت و کاملا اقتصادی محسوب می‌شود. به همین دلیل می‌توانید با استفاده از این پارچه جذاب و ارزان، انواع لباس‌های خانگی را با هزینه بسیار کم بدوزید.

مشخصات و قیمت پارچه ویسکوز  ضد عرق و رطوبت نکته جالب دیگری که درباره این پارچه وجود دارد، جاذب بودن آن است.

این پارچه به خوبی رطوبت و عرق را جذب می‌کند و به همین دلیل بهترین گزینه برای دوخت انواع لباس و تی‌شرت ورزشی محسوب می‌شود. سبک وزن مثل پر!

ویسکوز واقعا مطبوع است و این به دلیل وزن کم پارچه است. بنابراین شما می‌توانید انواع لباس‌های تابستانی و خنک را با کمک این پارچه بدوزید. علاوه بر آن، ویسکوز گزینه خوبی برای دوخت لباس‌های بارداری به حساب می‌آید تا مادران باردار احساس راحتی از پوشیدن این لباس داشته باشند. پارچه ویسکوز، نفس می‌کشد!

این پارچه قابلیت تنفس و انتقال هوای بسیار بالایی دارد. خاصیت تنفس در این پارچه به همراه نداشتن الکتریسیته ساکن باعث می‌شود که دوخته شدن با آن به بدن نچسبد و استایل بدی از شما به نمایش نگذارد.

همچنین قابلیت تنفس در این پارچه کمک می‌کند که گزینه ایده الی برای فصل گرم سال باشد.ویسکوز، پارچه‌ای با ثبات رنگ بالا از ویژگی‌های ممتاز در این پارچه، مقاومت بالای رنگ آن در برابر شستشوی مداوم است.

شما می‌توانید با خیال راحت پارچه ویسکوز را در ماشین لباسشویی بیاندازید و بارها و بارها آن را بشویید. خوشبختانه رنگ پارچه به دلیل شستشوی مکرر از بین نمی‌رود و مات و کدر نمی‌شود.

پارچه ویسکوز ارزان قیمت

این پارچه حساسیت ایجاد نمی‌کند از ویژگی‌های خوب پارچه ویسکوز، عدم حساسیت پوستی است. قابلیت تنفس به همراه الیافت طبیعی به کار رفته در بافت این پارچه باعث می‌شود که دچار حساسیت پوستی و مواردی از این دست نشوید. به همین دلیل گزینه خوبی برای دوخت انواع پیراهن برای کودکان است. معایب پارچه ویسکوز در کنار جذابیت‌های بی‌شماری که این پارچه دارد، نمی‌توان معایب آن را انکار کرد. اولین و مهم‌ترین عیب در این پارچه، خاصیت چروک پذیری بالای آن است.

البته این در صورتی است که پاره با الیاف مصنوعی ترکیب نشده باشد. پارچه ویسکوز که الیاف مصنوعی در بافت خود ندارد، به سرعت تغییر شکل می‌دهد و هر روز باید در حال اتوکاری باشید.

اما در صورتی که در بافت این پارچه، مواد شیمیایی و مصنوعی زیادی استفاده شود، چروک خیلی کمی خواهد داشت.در کنار این عیب، مقاومت پارچه ویسکوز در برابر سایش پایین است.

شستشوی مداوم پارچه باعث کاهش مقاومت آن شده و آن الیاف بعد از مدتی آسیب می‌بینند.

به همین دلیل توصیه مناسب برای مراقبت از لباس دوخته شده با ویسکوز، این است که تا جای ممکن آن را با آب سرد بشویید.

برای خرید پارچه ویسکوز با قیمت کارخانه روش شستشو و مراقبت از پارچه ویسکوزدر کنار استفاده از آب سرد برای شستشوی این پارچه، بهتر است از شوینده‌های ملایم و نرم‌کننده‌های لباس استفاده کنید و از فشار دادن پارچه برای کشیدن آب آن خودداری نماید.

همچنین بهترین دما برای شستشوی این پارچه، ۴۰ درجه سانتی‌گراد است تا از آسیب به بافت آن جلوگیری شود

پارچه ویسکوز جوادی تکس

. علاوه بر آن، بعد از شستشو پارچه را روی رخت‌آویز پهن کنید و اجازه بدهید که در هوای آزاد خشک شود.برای اتو کردن این پارچه نیز از اتوی خیلی داغ استفاده نکنید؛ زیرا این در این صورت باید خیلی زود با لباس ویسکوز خودتان خداحافظی کنید. بهتر است از بخار و اسپری زیاد هنگام اتو کردن خودداری کنید؛ زیرا این کار باعث ایجاد لکه روی لباس می‌شود. برای این کار پیشنهاد می‌شود که یک پارچه نخی روی لباس ویسکوز بیاندازید و آن را با دمای کم اتو کنید.با  رعایت این موارد ساده در روش شستشوی پارچه ویسکوز، خواهید دید که این پارچه هنوز هم جذابیت‌های زیادی دارد و می‌توانید گزینه ایده آل دوخت انواع لباس‌های زیبای خانگی تابستانی برای شما و کودکان دلبندتان باشد.فروشگاه پارچه کیلویی و متری جوادی تکس اولین بازار آنلاین پارچه است که در سال ۱۳۸۲ شمسی با مدیریت مهندس کاظم جوادی مهماندوست با همکاری تامین کنندکان ، کارخانجات درصدد است تا نیاز جامع تولید کنندگان پوشاک و حیاطان را رفع نماید . همچنین جوادی تکس با مطالب آموزشی کاربردی و موثر در زمینه تولید پوشاک قصد دارد تا سطح آگاهی فعالان این صنعت را بالا برد. با کلیک بر روی سایت جوادی تکس با دنیایی از پارچه رویه رو می شوید از جمله پارچه های این بازار می توان به تریکو ، کرپ ، حریر ، و … اشاره کرد  را سفارش دهید و از مشاوره رایگان متخصصان پارچه و طراحی جوادی تکس بهره مند گردید . برای اطلاع از قیمت روز پارچه کیلویی به آدرس اینترنتی www.javaditex.com  مراجعه نمایید و یا می توانید با شماره های ۰۹۳۵۲۱۱۳۸۰۰ و ۰۲۱۵۵۸۹۸۴۱۵   تماس بگیرید

AmiR

دانشجوی رشته کامپیوتر - نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا